AKTUELNO

Preuzela sve na sebe!

U toku je emisija 'Pretres nedelje'. Voditelj Milan Milošević je večeras tu da raskrinka sve spletke učesnika.Milan je dao reč Anđelu Rankoviću da naredni da komentar.

Rekli su mi da me je pozdravila: Ja znam da su njoj nebitni ljudi, da ona radi kako želi - dodao je Anđelo.
Da li uopšte da komentrarišem posle ovako tužne ispovesti Anđele i Bojane. Anđela je kriva u odnosu sa roditeljima, a Bojana je veliki mangup. Anđela je bacila tu tužnu priču, a Bojana joj rekla sve ti to potiče iz detinjstva. Ja njene roditelje čujem malo drugačije. Znam zašto ljudi to pričaju - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da budem do kraja u ovome, slažem se sa ovim što Đedović priča, nije mi jasno da neko nema empatije, toliko je operisana od porodice, ja ovaj slučaj u životu nisam videla. Bojana kada je rekla da će da se skloni, ova je napada, biće je*ena stranka, izvisiće naolju. Bojana je odlepila za Anđelom. Anđela je u ovom pozivu masakrirana, doveli su te da nemaš gde. Bojana je jedina osoba koja mene može da opere i ja je podržavam. Tripuje se da je zaštitnik, i onda ćeš da po*ušiš ku*ac, isto kao što sam ja. Bojana ne može bez nje - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Luka jel se slažeš da bi Bojana teže podnela raskid nego Anđela - pitao je Milan Luku Rajčicu.
Mislim da bi Bojani bilo teže - rekao je Luka.
Ona je meni rekla da hoće da se odvoji, ja joj nisam dala. Ceo svet ne može da nas razdvoji - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Od 100% ja Anđeli verujem 1%, mala Anđela je velika manipulatorka - rekla je Žana.
Nosiću sav teret na svojim leđima nisam do j*ja, ja sam za sve kriva imaju pravo da pričaju šta žele - rekla je Anđela.
E pa ovako ne verujem joj ni taj 1%, evidentno istinito je da manipuliše Bojanom, imala si tužnu životnu priču, zato može sa tobom da manipuliše - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.V.