AKTUELNO

Očitao mu bukvicu!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' voditelj Milan Milošević dao je reč Anđelu Rankoviću kako bi dao svoj sud o odnosu Janjuša i Aneli Ahmić.

Rekao sam kada bi me Janjuš pitao šta mislim o svemu ja bih mu rekao. Greši sa svim postupcima vezano za njegovo društvo, ja razumem njega svašta mu se desilo. Smatram da su oni ljudi koji treba da ti kažu da ne trebaš ni u jednom trenutku da vređaš devojku - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel moguće da je Anđelo ovoliki poltron? - upitao je Janjuš.
Poltron je čovek koji kaže da su oni ti meni koji ne govore da je ja ne vređam, a posle toga je niko nije vređao - rekao je Janjuš.
Imate oboje greške - rekao je Anđelo.
Da li ti misliš da meni bilo ko može da utiče na moje mišljenje? Koga ja da branim? - upitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne može da utiče jer si ti već izneo, ti si sam to izvukao. Ali to je odnos između vas dvoje, vi imate svoje probleme. Ja mislim da on tu greši. Grešiš Janjuše, ti radiš to konstantno - rekao je Anđelo.
Dan pre tog si pričao sve najlepše o njoj želim da je ženiš. Nakon toga ti besan ideš i pričaš sa svojim drugovima vređaš svoju ddevjku, i idu tvoji drugovi i potvrđuju. Njih dvojica idu i klimaju glavom - rekao je Marko.
Ja sedim tamo, vidim kako klimaju glavom. Ako je Bora neko ko je to rekao, ispravan je - rekao je Anđelo,
Ako Janjuš napolju otera u ku*ac napolju koji mu je bio mnogo dobar, kako je moguće da vas koje zna tri meseca nije oterao u ku*ac - upitao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ako se ispostavi da ovaj momak priča meni iz dobre namere i da je istina sve što on meni priča - upitao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.