AKTUELNO

Iskreno!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnji voditelj je Darko Tanasijević. Ukućani biraju između Marka Janjuševića Janjuša i Jovane Cvijanović kome žele da vide leđa. Na redu da nominuju su Stanislav Krofak, Ivan Marinković, Uroš Rajačić, Bebica i Milica Veličković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću iz ličnog odnosa, Janjuš i ja imamo korektan odnos, slažemo se oko puno toga, što se tiče ljubavi najbolje mu je da bude sam. Što se tiče Jovane imamo korektan odnos, ovako mi je smešna ali je osvetoljubiva, ostavljam Janjuša -rekao je Stanislav.
Za Jovanu nemam šta da kažem, vidim da je jedina stvar na koju se hvataju je ta neka šala koju je uradila Janjušu ali ne mislim da je kvarna i zla, ona je istraumirana žena od strane muškaraca, jednog dana će se opametiti. Milsim da je vrlo korektna devojka, da li ima prave drugarice to je nebitno. Što se tiče Janjuša znaju svi da smo bili uvek u korektnim odnosima ali je on sujetna osoba, bitan mu je taj neki plasman i kakav će utisak da ostavi napolju, on je oduvek od većine nas obeležio ovaj projekat, jako je smešan i duhovit i zna da napravi šou. Ja sam predvideo sve što će da mu se desi. Ja mislim da je Aneli iskoristila Janjuša jer je on obeležio sve zadruge. Šaljem Janjuša, ostavljam Jovanu -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam spreman konkretno da ti iznesem mišljenje ali pored ovih nakaza ne mogu da dođem do izražaja, uz Janjuša sam u svakoj situacijim najviše se družimo ovde, pokušava da se skrene pažnja na njegovo vređanje a mnogo gore stvari su pričane ovde. Poenta priče je da su ljudi ovde čoporativno svi, ovde se zna ko su poltroni, ja mu sve kažem što imam nasamo, sv što mu mislim to i kažem. Jovana nije loš čovek ali nije dobro u glavi, negde u poslednje vreme je bolje samo se nadam da nije zatišje pred buru. Zbog sebe i svoje porodice mora da imaš neke norme, ostaviću Janjuša, šaljem Jovanu -rekao je Rajačić.
Jovana ima te neke faze i stalno smišlja nešto i radi, što se tiče Janjuša mi smo korektni ove sezone, njegov odnos sa Aneli nije gotov to će tek da bude, ostaće nam odnos ovakakv kakav jeste samo ne znam što je toliki hejt na njemu, ostaviću Janjuša, šaljem Jovanu -rekao je Bebica.
Janjuš je neko zbog koga sam ja ovde, znamo se od spolja iz nekog izlaska, nikad me nije uvredio ovde i smatram ga jako realnom osobom ovde, što se tiče Jovane ona je meni draga osoba ovde, o njenim osobinama sam pričala ovde, nastaviću da provodim vreme sa njom -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š