AKTUELNO

Nikad brutalniji!

Darkov naredni sagovornik u Šiša Baru je Marko Đedović. On je progovorio o suđenju sa Miljanom Kulić, kao i njenom ludačkom ponašanju, te se dotakao aktuelnih dešavanja u vezama učesnika.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, kakav ti je dan? Šta se dešava sa tobom i Miljanom Kulić? -pitao je Darko.
Umoran sam malo. Devojka ne pije lekove nego alkohol, sudija je rekao da je neuračunljiva i da nije za narod, sve to ćete videti uskoro. Ona je ovakva jer nije uspela da se čuje sa Zolom a još Slađa joj je rekla da se Zola ženi i čuo sam da ima nekih 17 šifara nekih psihičkih u Lazi Lazarević. Mogu vam reći da je sipala meni i Anđelu domestos u bade mantile i pitala je da li ću da joj stavim domestos u pivo jer mi je time nagovestila šta nam je uradila. Ona je sve uradila, kao što je ukrala i pare i nabijala tampone u gaće i brisala sa maramicama po genitalijama. Ona je u terminalnoj fazi ko se razume u medicini zna šta je to, ona misli da ja želim da je posvađam sa Anđelom a prva je sve najgore govorila o njima. To sve zavisi od njenog stanja jer ponavljam da je proglašena od strane naroda da je psihički neuračunljiva. Ona je duboko nesrećna jer se Zola ženi i ne želi to da prizna pa druge stalno urniše. Prevrće Kačavendi mrtvu majku po grobu jer zna da Milenu voli narod -rekao je Đedović.
Aneli optužuje Janjuša za rivalstvo u odnosu, kako ti analziraš situaciju između njih? -pitao je Darko.
Da je ljubav nije, to je neki nagon i strast, kao i zaluđenost. Ja sam verovao u njihovu ljubav ali posle ovako izgovorenih reči ne verujem više u to, deluje mi kao da se takmiče ali da odaju sliku toga da, jer ljudi koji se vole neće optuživati jedni druge za razne stvari. Ja sam na Anelinoj strani jer preko puta nje stoji gromada i ružno je malo da se tako ponaša prema ženi. Mislim da imaju tu neku patološku vezanost i da će se pomiriti i nmastaviti sa njihovim bolesnim fantazijama, oni imaju patološki oblik privrženosti -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Milene i Aneli, šta kažeš? -pitao je Darko.
Milena je jako pristrasna kada se druži sa nekim, zato što su se Janjuš i ona našli u istom trenutku u teškom životnom periodu, ne dao Bog da ja pričam sve što mislim hitna pomoć bi dolazila. Milena ume mnogo žustrije da reaguje na Aneli nego što zaista jeste tako -rekao je Đedović.
Kako komentarišeš Mionu i Ša? -pitao je Darko.
Danas su u idealnom odnosu zato što se ne viđaju. I to je jedna teška budačaština postala, Mioni je top kad se svađaju i kaad njemu izađu vene a onda kada se priča o lepim stavrima to već nije okej valjda da Stanislav ne čuje. Nema on šta da kaže znam da su oni imaju se*sualne odnose pre nego što su došli njeni roditelji znam kako se pomerao krevet, od tog trenutka je prestala njegova priča da joj prebacuje što nemaju odnose

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š