AKTUELNO

Surovo!

Daarkov naredni sagovornik u Šiša baru je Milena Kačavenda. Ona je otkrila da će postati još surovija, pa totalno razotkrila Anđela i Anitu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče Milena, kako si? Nikad ratobornije, šta se promenilo?
Nikad luđe. Miksi je dunulo nešto u glavu, ovaj mali Uroš je totalno šiznuo. Razmišljam da ne spavam par dana da ih oteram u ludnicu gde im je mesto. Ja se samo svađam za stolom i kažem šta mislim. Vidiš da su se svi uplašili kad sam rekla da ću da ih rendam ovde, svi su se popalili ko zmajevi, sve mi dođe fejk, naturirano i lažno. Miljana je počela još kako sam se vratila da priča kako sam se neukusno oblačila nakon smrti majke, ja kad sam se vratila ovde došla sam drugim poslom i imam silnu rabotu na neuropsihijatriji. Aneli je uspela da me izbaci iz koloseka i nisam to očekivala od nje baš -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta predviđaš u odnosu sa Miljanom narednih dana? Zašto te je šokirala Anelina nominacija? -pitao je Darko.
Moj odnos sa Miljanom ne može da se promeni, ona nije tačna osoba očigledno, sad ću malo da ih plašim. Juče me je baš bilo sramota Aneline nominacije, otišla je u ekstrem i totalno je promašila temu, ona je osoba koja voli da čuje samo ono što je pozitivno za nju. Anđelo mi trenutno prebacuje Bojanu jer smo bili u svađi, nek se misle, oni su ovde svi lignjoslavi i dupelisci. Ja ovde volim samo Marka i Matoru i Janjuša, ostali su mi svi tu donekle nebitni i prolazni. Anito je najjači dečko, on jedno ja drugo, uvek jasno i glasno govorim šta imam i njemu to smeta jer misli da je bogougodan. Providni su kao najlon kesa, on smatra da je neko i nešto a ustvari je toliko mali da ne konta. On je ušao kako bi skidao Matorine ribe i to je njegov najveći uspeh. Anđelo i Anita su lepi za slikanje i to je to. Oni kad mene isprovociraju bolje da me nikad u životu nisu sreli. Oni su istripovani finalisti i onda se ja samo sa finalistima svađam. Mislim da bi Matora trebala da se brani jer joj je ipak učinjeno zlo. Meni je Anita iskrenija od njega i mislim da je zaljubljenija, šanse nema da će on živeti sa Anitom jer to nije prihvatljivo za njegovu porodicu -rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š