AKTUELNO

Zanimljivo!

U toku je Mićina igra istine. Ukućani komentarišu Janjuševe procente koje je dobio na izbacivanju, te se povela debata šta pobeđuje u rijaltiju ime ili aktuelnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Snežana, kako komentarišeš glas naroda? -pitao je Mića.
Jako mi je čudno što glas naroda ne važi za ankete a sad kad su ljudi glasali za Janjuša to odma važi, ovo mi je baš kontradiktorno -rekla je Sneža.
Janjuš nije imao ništa protiv anketa, on je rekao da nisu validne jer se glasa za popularne ljude a ne za te titule -rekao je Darjan.
Poenta je da je Janjuš rekao da ne može jedna osoba da bude sve najbolje a ostale sve najgore i da ankete nisu realne -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja te ankete ne shvatam toliko realno jer ako ti neko da epitet toga da si nešto a tebi možda to nije toliko realno i sam po sebi to znaš -rekla je Bojana.
Milice, da li se vrednost nekoga odlikuje u procentima? -pitao je Mića.
Mislim da Janjuš ima veliko glasačko telo jer je ovde godinama i ne može da se poredi sa tim kad je neko ovde dva meseca -rekla je Milica.
Meni je ovo ili ili, ali mi je okej što je Janjuš imao ovoliko procenata jer ima konkretniju temu. Mioni je opao procenat zbog Janjuša ali sa nekim drugim bi razvalila sigurno. Narod glasa za ličnost a ne za njegove postupke -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š