AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Darkov naredni sagovornik u Šiša Baru je Maja Marinković. Marinkovićeva je iskreno progovorila o vezi sa Stanislavom, a dotakla se i najvećih hejtera svoje veze u Beloj kući. Prokomentarisala je i odnos Mione i Ša.

Kako je moguće da se Maja ne posvađa s nekim - upitao je Darko.
Moguće je, jer sam imala parntere koji su budili u meni loše. On je poseban, zna tačno kako treba sa mnim. On je moja terapija i verujem da nisam pogrešila s njim. Htela sam da budem sama do kraja, ali ne kajem se. On nije dao znak da mu se sviđa neka druga devojka, iako imamo dosta hejta u kući, tipa Aneli, Poršelina, Miona, Miljana - kazala je Maja.
Sa Miljanom si zaratila poslednjih dana, komunikacija vam je napeta - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, jer kako se bliži kraj, ljudi su sve luđi. Rekla sam joj sve što mislim. Nameće odnos Ša i Mione. Nemam razloga da budem ljubomorna, ali čemu to? Miljana, Aneli i Mića konstantno imaju potrebu da me degradiraju. Mi smo se prvo muvali, pa ozvaničili. Nemamo nijedan konflikt, za razliku od ostalih parova. Sad je borba oko plasmana. Miljani sam rekla u lice da je hejter naše veze. Miljanu znam šest godina i imam to neko poštovanje. Niko ne može da uperi prst u nas, jer cvetamo - rekla je Maja.
A Miona, da li gleda u Stanislava - upitao je Darko.
Pa gleda, videli smo. On nema taj rijaliti mod, prbi put je ovde. Prirodno je gledati bivšeg partnera, ali mislim da radi ljubomora. Videli smo danas na slikanju - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti deluje to - pitao je Darko.
Kad su se slikali Ša i Stanislav, on me pogledao, kao da vidi moju reakciju. Ša se kao kezi, slikamo se svo četvoro i onda napraviš problem. Ša nije tu u pravu. Njihov odnos je najbolesniji u kući. Uopšte mi nisu realni i svađaju se svaki dan. Posle pet minuta legnu u krevet i sve super, pa ga ona izvređa - kazala je Maja.
Ko narušava taj odnos - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona. Nije joj problem da iznosi intimu sa Stanislavom, a problem joj je da priča o svom dečku. Ona je jako čudna devojka. Mislim da nema emociju prema Ša. On ima 44 godine i takve reakcije da ima. Bar da napraviš nešto bolje, nego samo kanal. On je lud u ljubavnim odnosima, a ona je samoživa. Mislim da će izgurati do kraja, jer Ša ne bi izdržao to - rekla je Marinkovićeva.
Kako vam je u krevetima? Je'l malo neprijatno - pitao je Darko.
Malo neprijatno, pogotovo što ja spavam u leglu zmija. Aneli, poskok, odmah sa desne strane. Tu je i kobra Miona i Šaki. Mi smi par koji ima veliku strast. U vezi smo, nikog ne ugrožavamo. Malo nam je neugodno - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav ti je odnos sa Aneli - upitao je Darko.
Nikakav, danas smo se slikale i ispoštovale zadatak. Ona je malo prsla, sa svima se svađa. Za odnos sa Janjušem, oboje su krivi. Pokušava da igra na sindrom žrtve. Ne možeš ti, koja imaš prošlost kakvu imaš, da glumiš. Nek rade šta hoće, bitno da je meni lepo - završila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.