AKTUELNO

Nerealno!

U toku je emisija "Pitanja gledalac". Voditelj Milan Milošević. Naredno pitanje bilo je za ANitu Stanojlović.

Kako si posle dvadeset dana braka shvatila da to nije to u braku sa Matorom?
Posle dvadeset dana od kako sam izašla, ja sam znala da to nije to. Iako smo se venčale, to nisam shvatila ozbiljno - rekla je Anita.
Onda je sve bila laž sa njene strene, ona se borila za mene, a ja nijednu stvar napolju nisam loše uradila. ONa meni nije davala takav utisak. AKo je imala takav osećaj, ne znam što je pristala na brak. Ako je imala takav osećaj onda se kosi sa svim stvarima koje je radila. Ona je svesno onda manipulisala sa mnom, to je sramota. Mene je sramota njene sramote - rekla je MAtora.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo videli kako je ona ušla, videlo smo svadbu, a moram da kažem da je Anita strahovala od toga da će se Matea oglasiti, a pored toga neki ANitin drug iz Kruševca koji ima nešto da kaže. Nema sumnje da je imala svoj cilj - pričala je Milena dok je Matora plakala.,
Anita je to već izgovorilka, ona je rekla da nije sve pričala svojoj porodici o Matoroj, Anita je skapirala da to neće biti za ceo život - rekao je Anđelo.
Ne mogu ovo da neko priča ko nije bio sa nama. Crno na belo ću da dam šta su oni meni pisali, šta je njena majka pisala, a šta je ona. Meni nije jasno što Anđelo raspravlja sa mnom, ja treba da raspravljam sa Anitom. Ona je manipulisala sa mnom - rekla je MAtora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma svaki odnos Matore je čudan. Anita je možda i dalje takva, a nije pokazala posle Matore. Njen odnos je isti sa svakim muškarcem. Sada kada pričamo o tom odnos -
Ne blamiraj se više bre. Sedi dole, meni su druge stvari nejasne. Anita je htela da se pomiri sa Matorom da nije ušao Anđečoi - relkao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.