AKTUELNO

Odbrusio!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditeljka u studiju je Ana Radulović. Sedma sila je zasukla rukave kako bi sve tajne ukućana izašle na videlo. Anđelo Ranković progovorio je o njegovom sukobu sa Anitom koji je imao zbog Sanje Stanković, pa izneo mišljenje da Matora radi sve kako bi dokazala da njihova veza nije skladna.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako gledaš sa tvoje tačke gledišta vaš sukob? -pitao je Darko.
Ja sam sa Sanjom u dobrim odnosima i pozdravio sam je jer smo okej, mislim da nije to toliko strašno ali ako njoj to smeta ja to više neću raditi. Razumem je i stvarno je okej ako ima problem sa tim, ja nisam to shvatio kao nešto bitno -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš Matorine tvrdnje da mnogo više mrzite nju nego nego što se vi volite? -pitao je Darko.
Ona više želi da zadovolji svoje mišljenje da je neko protiv nje i da želi da nas rastavi. Ovde smo i vodiće se priča oko svega toga sigurno još dugo. Želi da nađe neki razlog zbog kog smo mi u vezi i zašto imamo tako lepu vezu. Totalno mi je neinteresantna i ne zanima me. Svaki sukob je proistekao iz neke njene izjave i peckanja, ako je ne zanimamo treba da izbegava da se kači za neke stvari. Koje zadovoljstvo dobija time što želi da produbljuje priču. Ona je uvek pokušavala da se takmiči sa muškarcima kada su žene u pitanju ali naravno da sam ja uvek pobednik u tim takmičenjima -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š