AKTUELNO

Novi detalji!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditeljka u studiju je Ana Radulović. Sedma sila je zasukla rukave kako bi sve tajne ukućana izašle na videlo. Jovana Tomić Matora otkrila je da joj je drago što je bila Anitin eksperiment jer joj je ostavila pečat za ceo život gej svadbom, pa progovorila o druženju sa Anđelom.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo stvari sam imala da kažem ali da im ne bi upadala pa sam saslušala. Rekao mi je da ga nisu ispoštovali na poslu jer nije bio zadovoljan i da je otišao na drugo mesto -rekla je Matora.
Ali ja nisam otišao na drugo mesto to je ista grupacija i ista firma, ja ne razumem o čemu pričaš -rekao je Anđelo.
Šebez je tada sedeo sa nama i jeste da sam bila pijana, bili smo tad zadovoljni i srećni ali u tim trenutcima nije bila tolika netrpeljivost kao kada si ušao ovde. Naravno da će biti tako kad si odma flertovao sa Anitom. Nikakva tenzija niti netrpeljivost, mi smo tad spustili loptu i imali smo normalan pristup -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si htela da razgovaraš sa mnom dok sam ja to izbegavao. Jel možemo da se otkačimo od tebe, ti si se tad zakačila na mene -rekao je Anđelo.
Zamisli da kažeš da ti je neko bio eksperiment i da ti je bilo dosadno a onda znači da joj je i Mateja bila eksperiment, to je neki ozbiljan eksperiment koji je izgleda i meni bio najbolji, svaka devojka koja želi da joj budem eksperiment neka proba tako nešto. Nije to hetero svadba nego gej tako da ima pečat za ceo život. Mene je sramota njene sramote i svoje ali se ne perem od nje i od svog postupka -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š