AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditeljka u studiju je Ana Radulović. Sedma sila je zasukla rukave kako bi sve tajne ukućana izašle na videlo. Anđela Šparavalo je otkrila da strahuje od čestitiki koje će joj stići za rođendan, Bojana urnisala Anđelinu porodicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava sa Miljanom? -pitao je Joca.
Za mene je bolesnica i nervni bolesnik, mene ne zanima ni Anđelin rođendan niti svoj, naravno da nam nije svejedno kad slavimo sa ljudima koji nas ne vole -rekla je Bojana.
Ja sam rekla i Bojani da ne volim svoj rođendan i ne bih da ga slavim sa ovim ljudima. Takođe se plašim čestitke mojih da ne kažu nešto za Bojanu, ja to osećam, ako stigne bilo kakva čestitka da nju vređaju ja ću im reći opet da mi je lepo sa njom, ako je jedini problem Bojana ja ne znam šta da kežem, sve je laž da je Bojana nasilnica. Ja bih volela da se moja mama više ne oglašava po pitanju Bojane
Da li misliš da bi i za rođendan pričali o tako nekim stvarima?

Foto: TV Pink Printscreen

Oni bi to namenski uradili jer ih poznajem možda sad i još više -rekla je Anđela.
Oni vrše prisilu nad Anđelom i sa mnom ne može niko da manipuliše, ja garantujem da je ta žena folirant sve što sam videla mi je dalo za pravo da pomislim da je folirant i manipulator. Nju baš boli uvo jer se majka ne odriče deteta tek tako. Čemu pretnje i odricanja -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š