AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Bojani Pavlović.

Što je Anđela rekla da Ša dolazi u rijaliti da traži žrtve da im pravi decu - pitao je Milan.
Nisam oduševljena da ne ume da prepozna ko mu misli dobro, ko loše. Negde u razgovoru sa Mionom sam videla, kada smo pričale o roditeljima, po njenoj ekspresiji da joj nije svejedno kada se o tome priča. Jako joj je teško i ona ne može protiv sebe - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kontradiktorno mi je kod tebe što si mi jako zamerila jer sam poslao Anđelu, što tebe nisam poslao, na mene si skočila najsurovije. Druga stvar, ako si meni zamerila najstrašnije i svađala se sa mnom, zašto nisi zamerila goru stvar koja se večeras desila za stolom, kada je Milena postavila Anđelu i Luku za potrčke - rekao je Ša.
Ja kod Kačavende ne vidim lošu nameru, Anđela je dala za pravo. Ja vidim da nju dečko proganja po kući, ja sam njoj zamerila to što je ona izgovorila - rekla je Bojana.
Večeras nisi zamerila Mileni, a trebala si, meni daje za pravo da pomislim da imaš strah od verbalne rasprave sa njom - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela, rekla si da on dolazi u rijaliti da traži žrtvu da napravi dete - rekao je Milan.
Ja sam bila brutalna u tom smislu, to je užasno što sam izgovorila, stalno ga je neka devojka povređivala - rekao je Ša.
Klošarko jedna raspala, ti si mu rekla da neće imati decu, monstrume - skočila je Poršelina.
Panter koji ima ženu, Slađa mu je ljubavnica, ti ćeš svima biti ljubavnica, a ne žena, treba da promeniš stajling da ne bude kao sa plavog mosta, pa ćeš možda postati majka. Je l' su ti je**či dolazili u hotel - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si o sestri pričala?! Da je robijašica. Ti si se zbog Bojane odrekla svoje majke, rekla si da bi volela da budeš kao ja, ali ne možeš to da budeš - rekla je Slađa.
Nećeš imati dete jer se je**š sa matorcima - rekla je Bojana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.