AKTUELNO

Brzo su izdržali!

Upravo počinje emisija 'Gledanje snimaka', voditelj Milan Milošević spreman je da raskrinka učesnike do srži. Na prvom video snimku prikazan je razgovor razgovor Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša dok mu ona govori da joj ne odgovaraju njegove promene raspoloženja.

Isto je sve od početka našeg odnosa. Ne znam više da li je dosada ili šta je. Nema nekih sumnji, ali tu noć je bila žurka, ja sam rekao da meni ta žurka ne prija. Najradije bih taj dan prespavao, ali ne mogu ni da zaspem. Ona ne može da ukapira da je to moja situacija, preseče me mnogo puta dnevno. Uništi me, ne mogu da funkcionišem, kako sam ranije. Često me prebacuje u neki svet. Ja sam sedeo zamišljen i ona dolazi i kao što sam mrzovoljan. Pre toga sam joj rekao da sam razmišljao o nekim stvarima. Dosta stvari ima o kojima razmišljao - rekao je Janjuš.
Ja sam navikla kroz život da se smejem, volim zezanciju. Njemu to smeta - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona meni razvali mozak, sa nekim njenim izjavama. Ona ne može da ukapira da ja imam neke svoje faze. Nije to smešno sve, tebi je smešno - rekao je Janjuš,
Kako si ti dva dana srećan i raspoložen dva dana,
Ma ne mogu ja sa njom da pričam. Ona je zamišljena stalno zbog svojih problema - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel ste se vi ohladili? - upitao je Milan.
Ja ne, nije ni on - rekao je Aneli.
Ona jutros dolazi i kaže meni ajde kod Drveta da traži zadatak da vidi ko više spava ja, Maja ili Stanislav - rekao je Janjuš.
Ovo nema više veze sa životom ovo više ne ide. Nema načina više. Ona ako ne može da izdrži ovakvo moje stanje neka kaže ne mogu i kraj. Ona je meni jutros mozak isprala. - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedopustivo je ovo ponašanje, ona je njegova verenica. Mesec dana nisu bili u vezi, pale su teške reči, oni nisu ni rešili stvari, odmah su naglo upali u osobu. Anelina porodica je rekla šta je imala, evo znači završavaju - rekao je Uroš.
Ja sve po njegovom radim, sve što on želi - rekla je Aneli.
Šta me slušaš, nabroj mi? - upitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve - rekla je Aneli.
Ti se smeješ kada ne trebaš da se smeješ - rekao je Janjuš.
Ma čoveče, ja se smejem uvek, šta je sa tobom - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi kada bi pričali u razgovoru rekao bi joj da nema više ljubomorisanja. Druga stvar trebalo bi da me sluša za neke ljude - rekao je Janjuš.

Detaljnje pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.