AKTUELNO

Haos!

Ovonedeljni vođa, Milena Kačavenda je dala reč Lejdi Di kako bi iznela ko su po njoj, tri najhvalisavije osobe. 

Na prvom mestu je Matora, kada sa mnom priča, ima taj običaj da spominje šta radi napolju i koliko novca zarađuje, nadam se da će se opametiti da to iskoristi na pametan način. Druga osoba je Anita, koja se hvali lažnim promenama i koja se hvali da ne vređa žene, a treća osoba je Anđelo - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba koja se hvali je Ša, hvali se da je najviralniji, a najviralniji je po tome što je prevario svoju ženu. Čega se budala stidi, Ša se ponosi. Ponosi se po švaleraciji i bludničenju...Anđelo je neko ko se hvali obrazovanjem, ponosi se lepim stvarima i školama, gde je bio, gde je putovao. Slađa, njoj to znači - rekao je Uroš.
Neću navesti Danku koja se ovde hvali kako će da rešeta, koja je rekla da kada bude otišla u Kraljevo da će da objasni svakome kako će da prođe što je vređao...Što se mene tiče, Bojana slina, monstrum i predator, pričaš ovde da si najinteligentnija osoba, a onda pričaš da si žrtva i da te je preveslala klinka od 20 godina - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti sa 30 godina si vapitač, a ja predator?! Jesi ku**c moj vaspitač. Posle pet godina dolaziš ovde da bi pokazao pravo lice, je**č tuđih devojaka i žena - rekla je Bojana.
Nemaš to čime želiš da se pohvališ, ne želim o tome da pričam, ovde pričam o tvojoj inteligenciji, da dokažem koliki si debil...Drugo mesto, s obzirom da i ona udara na moj posao, biće Milena Kačavenda. Ona koja se hvali time da je pozvana ovde u rijaliti zbog imena i prezimena, a pozvana je da bi pričala istinu o kumi. Treća osoba koja se hvali, sam je ovde pričao da je osoba koja je najbitnija, tako da je to Ivan Marinković - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom da ti kao jedan veliki biznismen, moraš da znaš da postoji neko nešto radi umesto tebe. Broj dva, ono što sam ja tebi govorila, ja sam ti to lično pričala o dotičnom čije ime neću govoriti. Ako jedan takav čovek mene nije tužio, ne znam šta ti pričaš onda. Moraš da se edukuješ vezano za moj posao, ali plagijator u mom poslu ne postoji - rekla je Kačavenda.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.