AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je emisija ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Učesnici biraju između Anđele Šparavalo i Luke Majčice. Ivana je dala reč Marku Janjuševiću Janjušu.

Što se tiče Luke, nisam promenio mišljenje od prvog dana. Gotivim te, drugačiji si od svih. Specifična si ličnost. Ima momenata u kojima deluješ kao dobar dečko, ali si prevarant. Umeš da muljaš i petljaš, to ti je genetski. Nisi uopšte loš momak. Što se tiče Anđele, mislim da roditelji ne treba da te zovu monstrumom. To je jako teška reč, ti si im ćerka. Otišla si putem koji nije dobar, ali mislim da nisi zaslužila da ti se to kaže. Ti si ovde ušla, a da nisi ni rekla roditeljima da ulaziš. Mislim da ni tad nisi imala poštovanja prema njima. Treba da poradiš na sebi, kad izađeš odavde. Pružiću ti podršku, koliko god da grešiš. Poslaću Luku, tebe ću ostaviti - kazao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Luke. Ušao je kao dečko koji obećava. Katastrofa mi je da imaš devojku koja je trudna napolju, a ti je varaš na televiziji. Nisi se obazirao na nju i posle nekoliko meseci pitaš da li je dobila dete. Nisi nikakav muškarac po meni. Nemaš karakter, svako može da te izvređa, ti ćeš zaboraviti i krenuti dalje. Postao si sprdnja ukućana. Dobro masiraš, eto. Anđela i ja se znamo iz spoljnog sveta. Manipulator je i dobra glumica. Nije joj lako ovde i pogubila se u nekim stvarima. Roditelji su trebali da reaguju na neki drugi način. Smatram da su pogrešili, ali i Bojana je kriva na neki način. Smatram da vam je odnos loš, toksičan i da nema perspektivu. Bilo bi bolje da se odvojite, da svaka krene svojim putem. Ovo ne vodi ničemu. Imaš morbidne izjave, nemaš uopšte empatiju. Ostaviću Luku, tebe ću poslati, da se malo odvojiš od Bojane - završio je Uorš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.