AKTUELNO

Iskrena do koske!

U toku je emisija ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Učesnici biraju između Anđele Šparavalo i Luke Majčice.  Bojana Pavlović sledeća je dobila reč.

Smatram da je Anđela neko ko je jako razmažen i nevaspitan. Ume da govori neke najmorbidnije stvari i ona samo voli sebe. Veliki je manipulator, zato je smatram jednom od najinteligentinjih osoba ovde. Ona je meni najveća enigma u životu. Fascinanta mi je, nisam srela ovakvu osobu. Devojka koja je spremna na sve. Uvek nalazim razlog da je opravdam, ali ne mogu. Nisam imala ovakvu vrstu odnosa - rekla je Bojana.
Je l' te uverila u svoju ljubav - upitala je Ivana.
Ne, mi smo svakako u vezi. Našla se u teškoj situaciji i tu sam za nju. Ako me ne voli, onda je najveći folirant i prevarant. Što se tiče odnosa sa porodicom, ja znam mnoge stvari. Neću to ikad otkriti i ne bih volela da kaže te neke stvari. Znam zašto ne poseduje tu empatiju. Smatram da ima to nešto dobro u sebi, inače ne bih bila uz nju - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti se poveravala za porodicu - pitala je Ivana.
Znam neke stvari, koje nikad neću izneti. Anđela je neko ko ume da slaže, a želi da priča istinu. Našla sam dosta razumevanja za nju. Ne smatram da je neko dostojanstven, ali nemam problem s tim da je prihvatim takvu kakva jeste. Shvatim da ovde ljudi pričaju kako im odgovara. Ja sve radim od srca. Ne verujem da me voli, jer sam videla neke stvari koje je radila. Ume da ode u tu neku brutalnost. Kad ona eskplodira, jezivo je što ume da izgovori. Jedino sam želela je da priča istinu o našem odnosu. Nikad je ne bih poslala u izolaciju. Ostaviću nju, poslaću ovog degenerika. Muška kadruša, paćenik - kazala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si dno dna osoba, uništila si joj porodicu. Primi je kod sebe, eto ti pasoš - rekao je Luka.
Ima pravo da kaže šta hoće. Nema nove informacije - oglasila se Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.