AKTUELNO

Nastavlja se ''rešetanje''!

U toku je emisija ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Učesnici biraju između Anđele Šparavalo i Luke Majčice. Red je na Jovanu Tomić Matoru.

Što se tiče Luke, prema meni nije imao te ispade. Klasičan je prevarant, ima to u sebi. Mislim da bi ovde svima j*bao mamu, da imaš tu sposobnost. On ima mišljenje o svima i uopšte nije lepo. O Anđeli imam izgrađeno mišljenje, nevezano za odnos sa Bojanom. Samo sebi želi dobro. Kad treba blatiće Bojanu i porodicu. Privlače je žene, to se vidi. Bojana je bila iskrenija sa svojim emocijama. Mislim da će opipati teren kad izađe i da će Bojana biti j*bena stranka. Sama si dopustila stvari iz svoje samoživosti. Ne treba joj psihijatar i njega bi lagala. Nije da nema empatiju, samo ima osećaj za sebe. Svaka drama sa Bojanom mi je veštačka. Nikad mi nije uputila uvredu, ali smatram da te stvari može da radi samo neko suštinski loš. Bojanu poštujem i otpočetka je ista. Iz poštovanja prema njoj, ostaviću Anđelu - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadam se da su laži to što je govorila Bojani, jer bi ispalo da napadamo dete, koje ne može da iznese mnoge stvari. Ispali bi monstrumi, jer maltretiramo dete koje je već bilo maltretirano. Nadam se da si lepo odrasla. Podvrgao bih sve poligrafskom testiranju, jer ovo nije tema za z*jebanciju. Pokazala je da je lažov. Nije ona manipulator, nema ona pojma. Radi ružne stvari, ali ne mogu tek tako da je napadnem i vređam. Luku pola ne razumem, čudno govoriš. Nisi loš, imamo super odnos. Ostaviću Anđelu, neću da te vređam - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.