AKTUELNO

Ubeđen da je on nju voleo više!

Upravo je počela emisija 'Pitanja gledalaca', a naredno pitanje postavljeno je Bojani Pavlović.

Ti si curo presmešna, pitaš Aneli gde će posle rijalitija, a ona ima dve kuće, bolje se brini gde će Anđela koje su se roditelji odrekli. Ne možeš više ni kod bivše devojke, jer neće da ti plaća - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka mi popu*i ku*ac taj koji je postavio to pitanje. Mogu samo da odem kod njega. Tu priču je Slađa izmislila - rekla je Bojana.
Ja i Bojana smo pričale na bazenu, ona je mene pitala sa kim ja živim napolju. ja kažem sa roditeljima. Ona kaže živi sa devojkom koja je starija od nje i ona plaća taj klip - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje postavljeno je Marku Janjuševiću Janjušu.

Sad si nakon devet meseci rekao tvoje pravo mišljenje o Aneli. Kako si onda mogao da sa takvom osobom praviš dete? - glasilo je pitanje.
Ja do skoro nisam video ništa sem nje. Samo mi je ona bila u glavi i niko više. Malopre kako je ona odgovorila na pitanje, ona stvarno tako misli, a hoće i meni da prebaci. Meni to daje za pravo da mislim da njena glava nije bila upućena samo ka meni, a moje je bilo samo ka njoj. Ja mislim da ona mene ne voli dovoljno i mislim da nije bila stoo posto okrenuta prema meni - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njihov odnos uvek podržavala, niko nije mislio kako će biti i šta će. Ne bih ja prebacivala sve na Anelinu reakcij, ima stvari koje nisu jasne. Aneli je govorila o Asminu sve najgore, prošli su toliki meseci, čovek se nije povukao iz javnosti. Imali smo mi roleks i prsten za Novu godinu, tu ima nekih zaostataka. Situacija sa Asminom će biti napolju. Ne može da bude ovo jedina sekiracija njene porodica napolju - rekla je Milena.
On je meni pokazao da sam iz*ebana i ostavljena. Rekao je da sam žena samo za to - rekla je Aneli.
Ovo se kod njih ponavlja osam meseci, oni gaze svoje, ne mi - rekao je Lepi Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.