AKTUELNO

Odbrusio!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa učesnicima pogleda klipove ogovaranja, spletki i podvala koje do sada nisu videli. Marko Đedović poručio Matoroj i Anđelu da ga ne mešaju u njihove ratove.

Ajde Matora reci sve što ti je u duši? -rekla je Ivana.
Neću ništa da pričam, ne valja kad ti odgovaram i kad se svađam. Sve što sam rekla to i mislim i sad sam najbitnije sebi, tek kad izađem napolje svia ću im je*ati majku. Ja se sa Markom napušavam i ne želim da ode u pogrešan smer, ja nemam nameru da posvađam nikoga, niti započinjem sukob niti me zanima bilo šta. Njemu je najgore jer balansira između nas -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao Anđelu i Matoroj da mene ovde ne mešaju u njihove rasprave, milion puta sam mogao da dodam nešto ali ne želim, desilo se da sam jedina crna ovca jer se desilo da su se Sanja i Anđelo je*ali onda se ona pomirila sa Matorom i svašta se promenilo, ja ne mislim da je svačija podrška prava i meni se to ne sviđa ni u međusobnim borbama, meni je to sramota za ljudski rod. Ovde se samo imena devojaka menjaju i posle toga su svi bili dobri i sjajni -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š