AKTUELNO

Ne štedi reči!

Voditeljka radio emisije "Mikseta", Miljana Kulić, ugositla je Uroša Stanića.

Trudim se da budem dobro, oporavljam se...Ja sam sa Anitom i Anđelom do ovog radija mislio da smo u super odnosima, u radiju sam saznao da kada je nabrajao svoje prijatelje, nije nabrojao mene. Nismo nešto provodili vreme jer su u Odabranima, kada god sam mogao, bio sam uz njih. Anita i ja smo bili u fantastičnim odnosima - rekao je Uroš.
Šta te je povredilo - pitala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Povredilo me je što me nije nabrojao, očekivao sam svoje ime. Pitao sam ga što me nije nabrojao, rekoa je da me je zaboravio, a onda mi je rekao kao zbog situacije sa Ša, ne sviđa joj se moje ponašanje. Matora i ja nemamo neke sukobe, komentarišem ono što mislim, ne sviđa mi se njeno ponašanje. Matora me je tužila, tako da ne bidim da se moje ponašanje promenilo i šta im toliko smeta u mom ponašanju, da su se tako ogradili od mene. Ja ih gotivim, Anđelo je osoba koja me je, posle Janjuša, prihvatila i da je muškarac. Ja nemam s kim da se družim, krivo mi je, izvini - plakao je Stanić.
Zaboravila sam ga, zaboravio ga je Anđelo, gledala sam da nabrojim ljude koje ne pominjemo tako često. Uroševo ponašanje mi se ne sviđa, dolazi posle sukoba sa Ša, kaže: "Zagrli me", ja mu kažem da ne mogu, jer će da izgleda da ti dajem podršku, jer ne želim da mu dajem vetar u leđa...Komentariše se po kući da ti dajem vetar u leđa - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala ti Miljana na tom gestu, pokazala si mi da si mi prijatelj, imaš jedina mu*a, osim mene, da mu se suprotstaviš. Čovek od svojih žena pravi robote. Prema Mioni je katastrofa, ucenjuje je, pravi od nje robota, totalno je devojka nesrećna pored njega, mislim da proklinje dan kada je ušla u odnos sa njim. Plaši se kakve će reakcije imati, vređaće je na sve moguće načine - rekao je Uroš, a onda se osvrnuo na prekid prijateljstva sa Aneli:

Foto: TV Pink Printscreen

Svi znaju koliko sam bio uz Aneli i Janjuša, koliko sam branio Aneli, posvetio sam joj se osam meseci 100 odsto. Pravio im mesečnice, da ne spominjem...Žena me je prodala, izdala, nazivala me je retardom, bolesnikom...Ona mi nije bila prijatelj, samo me je koristila, ja sam njoj bio prijatelj. Iskoristila me je, šutnula, brisala je pod sa mnom, kao krpa. Kada se pomiri s Janjušem, ne trebam joj, kada se posvađa, trebam joj. Sa svima sam se posvađao zbog nje. I da sam u pravu i da nisam, kako nemaš osećaj da kažeš osobi koja mi psuje mamu na najmonstruozniji način, da stane?! Prema meni je Aneli ispala loš čovek i go**o - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.