AKTUELNO

Žestoke prozivke!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditeljka u studiju je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da ozbiljno razdrma kavez učesnicima svojim intirgantnim pitanjima. Padaju žestoke prozivke između Anđela Rankovića i Jovane Tomić Matore zbog muškosti i seksualnog opredeljenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo, ajde da pričamo o gorućim temama i sukobima sa Matorom, ona je rekla da će vam napraviti pakao do kraja rijaltiija i da će vas gaziti, da li si očekivao takvo ponašanje?
Naravno da sam očekivao u prilogu govore izjave koje sam davao pre par meseci da će ona nastaviti sa tim jer se ponovo upalila, takođe ono što je izgovorio Ivan Marinković da bude strpljjiva i da će se sve okrenuti. Pet meseci već traje ova igra, verovala je da će se sve ovo preokrenuti i da će uslediti naš pad ali je onda shvatila da to ne ide tako lako i sad je krenula opet sa pokušajima da nas uzdrma. Mislila je da će biti žrtva do kraja i tada su počeli da nam smetaju komentari lepi za Anitine promene i za moje normalno ponašanje. Ćutala je zato što je mislila da će ponopvo biti žrtva, sama govori da me ljudi ovde bustuju i da mi se ego busuje pohvalama, kad o tim stvarima priča daješ ljudima do znanja da tebe to jede -rekao je Anđelo.
Ona je napomenula da ste isti i da ti nisi anđeo kao što ona priča? -pitao je Darko.
Kada si loš i kada ti neko smeta pokušaćeš da baciš ljagu na tu osobu, može da pokušava da me isprovocira ali od toga nema ništa, samim dobacivanjima za bivše devojke i porodicu shvatam o čemu se radi, znala je ona kako ja reagujem kad mi se spomene neko blizak i zato udara ispod pojasa. Ona može Rankvićima da pljune pod prozor -dodao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

A što si pričao za neke devojke da su ravaku ako si takav frajer -rekla je Matora.
Ona koliko god misli da želi da se takmiči sa muškarcima i da je ista kao oni mora da prihvati da je ipak žensko i da smanji te komplekse -rekao je Anđelo.
Možeš da mi poližeš onu moju Svetislavu, sa kim se družiš ne bih rekla da ne voliš malo sa muškarcima da se zabaviš -rekla je Matora.
Verujem da mu se dopao moj tata zato što je sličan kao njegov i ima brkove onako kako on voli, neka ga izvadi iz bu*e i nacrta brkove -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š