AKTUELNO

Bukti rat!

U toku je emisija 'Pitanja novinara', voditelj Darko Tanasijević podigao je Jovanu Tomić Matoru kako bi progovorila o Aniti Stanojlović i njenoj porodici.

Matora kako reaguješ na optužbne Anitine majke da je zbog tebe završila u hitnoj - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli zbog mene je završila. Prošle godine je sve bilo super. Pun mi je ku*ac oglašavanja, mojoj mami je bilo super baš. Znaš koliko me boli ku*ac za Anitinu mamu. Ja sam svesna da pravda nije na ceni, sad mi je jasno sve šta se dešava, ali i od moje majke reči. Da neko meri moju svađu i postupak koji je urađen, to ne može. Od njihovih trulih porodica optužuju mene, bolje da se bave njihovim porodičnim odnosima. Moji su od Anitinog zla se isto raspadali. Moja dunja je nju prepoznala, a ona je okrenula glavu kao slinu da je videla. Njenoj mami imam da kažem da se ne brine, ja ću uvek vratiti, a teta Angelina, ja ću vrlo rado da pokažem kakvo si ti mišljenje imala o svojoj ćerki i šta si pričala, pa mi se to ne podudara - rekla je Matora.
Kako komentarišeš to što je tvoja majka završila u hitnoj zbog Matorinog zla - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu da zamislim kako se žena oseća, ja sam ovde sa Anđelom, branimo se kako znamo i umemo, ona zna šta je tačno, tako da ne trebamo da se opterećujemo ni ja ni ona. Ja sam Jovanu povredila, a ne njenu porodicu - rekla je Anita.
Matora je rekla da si i ti njenoj mami nanela bol, možeš li mi uporediti bol koji si ti nanela njenoj mami i bol koji je ona nanela tvojoj? - upitao je Darko.
Ja nisam uradila njima, nego njoj. Ona stalno priča o mojoj mami, mom bratu - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla je Matora da te Žana drži u šaci - rekao je Darko.
Ja nikoga ne držim u šaci - rekla je Žana.
Ja sam već dve godine ovde, o meni nije izašlo ništa. Čak i da je tako, mene je Anđelo prihvatio pored svih priča - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora rekla si da po prvi put imaš osećaj da radiš nešto ispravno za sebe - rekao je Darko.
Tako je, ništa ne može da me poremeti. Ja se osećam dobro i borim za sebe. Kada nisi proračunat i iskalkulisan. Ja odavde izlazim sama, ali mi je ovo donelo životno iskustvo. Svi ljudi koji su znali nešto o Aniti, rešiću to. Ovde ima mnogo stvari, ali ne mogu ovde da čujem i da vidim šta je tačno istina. Svima koji su imali veze sa ovima, svima ću je*ati mamu. Da ja jesam osvetoljubljiva, ja ću im napraviti rijaliti od života. Ja sam svesna da ću ostati bez svih ljudi, ali barem ću postaviti prioritete u životu - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ti bilo pravo kada ti je Marko Đedović rekao da lažeš kada si iznela nešto za Anđela - rekao je Darko.
Kada su meni bliske osobe, u ovom slučaju Đedović, ja sam popustila. Ja sam u tom momentu Marka razumela, da Anđelo igra rijaliti sa mnom - rekla je Matora.
Ja sam o sebi pričao, mi smo ovde pričali drugi dan, šta se desilo. On je meni jedno rekao, drugačije se ponašao. Ja sam razumeo, da on mene mulja, zato sam se ja naljutio - rekao je Đedović.
Što onda sada menja priču? Slagala je, a sada spušta priču - rekao je Anđelo,

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Marko nije rekao da igra rijaliti sa njim, već o Dalili. Stojim iza toga da je sve vreme bio zaljubljen u Dalilu, a igrao rijaliti sa Rešićkom - rekla je Matora.
Pa šta priča ova devojka ovde - rekao je Anđelo.
Ti si jedna pi*kica smrdljiva, odvratna. Naš drug se naljutio na tebe jer si igrao rijaliti. Smrdljivko jedan igraš i sad rijaliti, idi pa se savetuj, malo bolje - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je mene optužila kao i za mnoge stvari. Vratite snimak optužbe da igram rijaliti sa Dalilom, sada je dobila demant - rekao je Anđelo.
Koliko ti smeta što je Đedović dobar sa Anđelom i Anitom? - upitao je Darko.
Sa Anđelom mi je jasno, oni imaju svoj odnos, a sa Anitom je dobar samo zbog njeega. On o njoj nema lepo mišljenje - rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.