AKTUELNO

Žestoko!

U toku su ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Učesnici biraju između Milene Kačavende i Jovane Tomić Matore. Naredna osoba na redu je Lazar Čolić Zola.

Matora, mislim da ne treba da obraćaš pažnju na neke stvari i da se pravdaš. Rijaliti ti se svodi na to da pokušavaš da saznaš nešto, nebitno ko je više kriv. Što se tiče kume, imali smo dobar odnos, pa sam se razočarao. Razočaralo me je da misliš da bi bilo ko imao uticaj na mene, to je totalna glupost. S tobom sam dosta provodio vremena, ali bilo mi je glupo da provodim vreme s nekim, ako mi je Aca Bulić bliska osoba - kazao je Zola.
Ja znam da ti nisi nikavak blizak prijatelj ili saradnik Ace Bulića - rekla je Kačavenda.
Matoru duže poznajem, ostaviću nju. Kumu ću poslati - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Kačavenda i ja nemamo nikakav problem. Nemam protiv nje ništa, ali zameram joj pristrasnost sa nekim ljudima, koje ni ne poznaje mnogo. Zameram ti ponižavanje, koje ti nije potrebno i treba da imaš malo više razumevanja za mlađe. Jako si inteligentna i znaš da pređeš na kontra stranu kad treba. Kad treba s nekim da raščistiš, to radiš direktno i unakaziš ih - kazao je Mića.
Smatram da si bio vrlo neiskren sad - nadovezala se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam šta mislim. Matora je neko koga poznajem duže i nikad joj ništa nisam psovao. Pojede je njeno unutrašnje nezadovoljstvo. Mene smatra najvećim krivcem za svoje emotivne neuspehe. Smatram da nema iskrene prijatelje i da su svi promašene investicije. Nikad me nije gotivila - rekao je Mića.
Najveću mržnju sam osetila od Lepog Miće, na osnovu moje seksualne orijentacije - rekla je Matora.
Šaljem Matoru, ostavljam Milenu - završio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.