AKTUELNO

Oplela!

Naredni Darkov sagovornik u Šiša Baru je Jovana Tomić Matora. Ona je progovorila o navodima Anđela kako je izdala sve svoje prijatelje, pa nikad žustrije oplela po Sanji Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad se meri ko ide kad na intervju, ovo dvoje su se is*rali pre mene pa samo da pustim vodu -rekla je Matora.
Sinoć su bile nominacije, kakvi su tisci?
Pažljivo sam slušala nominacije i ozbiljne su bile. Osam nominacija je bilo da spominjem neke ljude, da hoću da rasturim Anitu i Anđela, da sam drukara, sve ono što treba da čuje druga strana. Recimo da je za mene bilo neka dva nebitna pitanja bilo bi drugačije, svi se vode mišljenjem gledaocima. Najviše mi znači od ljudi koji su vešti govornici, jako je ružno što je Lepi Mića skrenuo pažnju Kačavendi da treba da spusti loptu sa Anđelom i Anitom a da u rijlaitiju nema prijatelje, misleću na mene -rekla je Matora.
Deluje mi kao da više u sukobe ulaziš sa Anđelom?

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno kad Anita ćuti i on priča sve za nju, on njoj ne da da priča, ja znam da on nju ućutkava za sve. Ti misliš da bi meni Anita ćutala, jedino sam gledala u oči sinoć Anitu, on što je istrtljao bože me oprosti, jako smešna nominacija. Njena nominacija da nije bilo ono za brata kao i za majku što sam rekla da kockaju je izgleda tragedija, a nije tragedija kad priča da moj brat bije nekoga. Šta je moja mama sve preživela, boli nju uvo da se oglašava, to je postalo top izgleda da se javlja po storijima. Ti hoćeš da meriš svađu ovde, ja ne kažem da je to dobro što ja koristim svađu ali ona dostojanstveno stoji sa tim da je iskreno varala. Narode morate da verujete Anđelu i Aniti, meni ne mora niko da veruje.
Anđelo uvek priča da si loš čovek i da se svi peru od tebe -rekoa je Darko.
Mene su moji dugogodišnji prijatelji poslali čestitiku, koga sam ja ovde cinkala i izdala, Aneli priča da sam izdala druga sa kojim je imala nešto, ja nisam lezbača kao Bojana, ja ne znam šta sam, kad mi dođe ja mogu sa bilo kim. Sanja je počela da se*enda po meni jer joj izgleda ne ide u ljubavi. Ona je sad počela da brani Anđela, mi smo se videli pre zadruge 6 i normalno pričali, pred ovaj ulazak mi je zamerila priču sa Majom na splavu, ona kao ne želi da se spominje a stalno se oglašava. On je meni pričao da je ona ravaku a sad se ližu, svi su bili protiv mog odnosa sa Sanjom -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š