AKTUELNO

Karambol!

U toku je anketa. Ukućani biraju najvećeg cinkaroša. Uroš Stanić i Aneli Ahmić ušli su u sukob zbog izdaje u prijateljstvu, Stanić joj poručio da je više ne stavlja u svoja prljava usta.

Foto: TV Pink Printscreen

Po meni je Jovana cinkaroš, Uroš Stanić koji ne čuva ničije tajne i Marija Malivuk -rekla je Anđela.
Prvi je Uroš Stanić, druga Aneli i treći Janjuš -rekla je Malivuk.
Za svaku lošu anketu navode mene, ne možete da ukaljate moje ime, možete samo da mi zavidite. Aneli je ocinkarila mene i Janjuša, ne želim svoja usta da prljam sa ovom osobom, sve osobe koje su govorile da me koristi su bile u pravu. Sa svima sam se svađao zbog tebe, a ti si sa mojim neprijateljima ušla u pakt -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto nisi argumentovao, nisam te uvredila onu noć, samo možeš da lažeš, a ti si jedan loš čovek i provokator, a ja se sa njima ne družim. Cinkario si mene šta sam sanjala kao moj najbolji prijatelj. Ja te za tri stvari ne bih ocinkarila -rekla je Aneli.
Broj jedan je Sneža Kušadasi jer je sestrino dete poslala u socijalno, dva Uroš Stanić jer je ocinkario Janjuša, i treća Anđela zbog obitelji -rekao je Majčica.
Navešću golubara lažnu žrtvu, izdao doktore, pa onda sve ljude ovde cinkari, broj dva je Danka koja se za sitnicu posvađa i zameri ljudima nešto za glupost, broj tri Jovana Cvijanović, nema koga nije cinkala -rekla je Bojana

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š