AKTUELNO

Rat epskih razmera!

Upravo je počela emisija 'Pitanja novinara', voditelj Darko Tanasijević postavio je prvo pitanje Anđelu Rankoviću.

Anđelo, meni je juče bilo odlično dok sam gledao emisiju, odnosno rasprave dok si imao sa Matorom i Milenom. Šta je uzrok takvih i tolikih svađa tvojih i Matorinih? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Njena netrpeljivost prema meni koja datira osam godina unazad, nismo se družili ni imali nikakav kontakt, a dobijao sam uvrede od nje. Od tada netrpeljivost, a onda sve do danas. Njena pakost, zloba i ljubomora su uzrok. Inicijatori priče i teme i tog trougla nismo ni Anita ni ja, danas su bili snimci, nisam imao potrebu da ulazim u bilo kakvu priču o njoj. Ranijih godina nisam znao koji je razlog, a sada znam. Čoveka izjeda kada nekom želi loše. Kompleksi su neizlečivi - rekao je Anđelo.
Koje to komplekse ima Matora i da li si ti zaslužan za nastavak te liste? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Verujem da jesam, ali kompleksi se ne stvaraju sa 30 godina. Nisu kompleksi nastali sada, prošle ili pretprošle godine, ali su pojačani kada imate protivnika protiv kojeg ne možete da se borite, a želite jako - rekao je Anđelo.
Rekao si da Matora gaji mržnju prema tebi još pre 8 godina, ako je tako, zašto ste vi radili na tom odnosu i da se pomirite - upitao je Darko.
Zato što me upoznala i verovatno čula kakav sam ja momak, pa je onda to bilo okej. Ne znam, ja nikada nisam bio neko ko može da ima netrpeljivost prema nekome koga ne poznaje - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora kaže da te odlično poznaje, zbog čega onda sve glasnijegovori da ti nisi takav kakavim se predstavljaš i da nisi fin kako većina misli? - upitao je Darko.
Jer želi da baci ljagu na moje ime, prosto želi da ukalja i mene i moje ime, ali to ne uspeva. Kao što je želela da vidi Anitin pad, tako je volela da vidi i moj. Koliko god pričala da sam ja drugačiji ovakav ili onakav, to je samo njeno mišljenje. Ovaj projekat ne traje za džabe 10 meseci. Ja ovde ulazim već 4 godinu - rekao je Anđelo,
Najavila je i Aniti i tebi pakao u emisiji Narod pita? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma Darko, ona hoće da nabaci ljagu na moje ime. Ona priča kako ja ne pijem ovde na žurci, možeš misliti vau kakav problem. Ništa od toga je neće usrećiti, koliko god loše da urade nekome- rekao je Anđelo.
Meni je on presmešan, ispada kao da ja njemu ništa nisam uradila - rekla je Matora.
Anđelo kad god se ti i Matora posvađate, ti njoj poručuješ da ona ni po čemu ne može da se takmiči sa tobom, a ona govori da se ti takmičiš sa njom jer joj skidaš devojke. Jel ima ona nešto što bi ti želeo da imaš? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne daj Bože da ja imam trunku nečeg njenog, karaktera ili nečega.
On dolazi tu meni priča o finansijama, ajde bre beži - rekla je Matora.
Kada pričamo o tome ko bi šta voleo da bude, ljudi kada pričaju, pričaju šta bii voleli da imaju, kafić koji priča da da ima, taj kafić se zatvorio, a bankovni račun joj je krompir - rekao je Anđelo.
Pa trošile ja i bivša žena, je*iga. Kakav si stan kupio? Gde si kupio - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Oćeš da ga vidiš? Tri put je skuplji nego taj što si platila - rekao je Anđelo.
Naravno da je puta tri kad si prodao ujin stan - rekla je Matora.
Presmešna si krompirko, mene zanima kako sam ja prodao svoju dušu izlaskom ovde - rekao je Anđelo.
Prodao si za tri puta veći stan - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si prodala osobu koja ti je dala najveći novac u životu i da li si bila na sudu sa tom osobom? - upitao je Anđelo.
Jel si rešio ti svoj problem sa sudom? - upitala je Matora.
Drugo pitanje je da objasni ona kome sam se ja prodao i kako? - upitao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.