AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Mileni Kačavendi kako bi dala sud o ovonedeljnim potrčcima Marku Janjuševiću Janjušu i Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli, sve što znam o tebi, izgovarala si prvenstveno to, voditelji su rekli par stvari, ali i tvoj muž. Najgore mišljenje imam o tebi, to da znaš. Meni si uvredila majku, to ti nikada neću zaboraviti - kazala je Milena.
Ti si jedna lažljivica. Za sve što sam rekla ja sam se izvinila - kazala je Aneli.
Ti si meni spominjala bivšeg muža, ali i decu. Ti si žena koja je mnogo volela muža, pa si se zaljubila u Janjuša. Komentarišeš tuđu izdaju, a iskoristila si Uroša. Pokazala si kakava si prijateljica. Videla sam da si izdajica kada je prethodni partner u pitanju, kao i sad Janjuš. Rekla sam ti da ne moraš baš sve da iznosiš o Asminu, a ti si se tad čudila - kazala je Milena. Ti si jedna ishabana polovnjača - kazala je Milena, pa se osvrnula na Janjuša:
Ti si jedna teška gluperda. Tvoji izbori govore o tebi. Dozvolio si da te kojekakve kante od žena šaltaju kako žele. Dozvolio si da ti jedna budaletina poput Aneli pominje bivšu partnerku. Ostavljam Janjuša - kazala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.