AKTUELNO

Udara pravo u centar!

U toku su ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Sledeća je bila Bojana Pavlović.

Aneli je folirant, ima zakazano sopstveno plakanje. Ne zanima te dete, nećeš nikad biti žrtva. Težak folirant, narcisiodna osoba. Nisi nesnađena, nego si glupa kao k*rac. Targetirala si Janjuša. Za mene si jedan od najvećih ološa ovde. Nemaš empatiju, udarena si u glavu. Dobacuješ, provociraš, koristila si Uroša. Niti si harizmatična, ni duhovita. Ti si za ono što muškarci mogu da rade s tobom. Neko ko koristi dete i hoće da ispadne majka. Janjuš nije tebe iskoristio, to je smešna priča. Pokušala si da ga isprovociraš, nisi imala empatiju ni kad mu se ono desilo. Smatram da si napolju proganjala Staniju, jer si bila ljubomorna i nemoćna. Pokazala si u susretu sa Asminom svoju nemoć i očekivala si da ćete se pomiriti. Patiš za Asminom, ali ne za njim, nego za tim materijalnim stvarima. Janjuš je jako duhovit i ja mislim da je on pao na glavu. Ne znam kako neko može imati toliko humora. Hatizmatična je osoba i uvek će privući lepši pol. Hteo je da Aneli sačuva od svih ljudi. Shvatio je da ga ona ne voli. Ne mislim da je ljubomoran oko Asmina, nego da je shvatio da ona i dalje gaji osećanja prema njemu i zato je vređa iz nemoći. Njega ću da sačuvam, nju ću da pošaljem - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš, moj drug. Imamo potpuno drugačiji odnos ove sezone. Jako je sujetan, ljubomoran. Pretio mi je batinama, ali ne zameram mu. Shvatio sam da je branio ženu koju voli. Aneli je za mene prevarant. Spremna je da namesti bilo koga. Namestila si ga već da je seksualni manijak, da te terao na s*ks i da mu pušiš k*rac. Mislim da ga je klasično iskoristila. Ne verujem da se Janjuš takmiči, ali Aneli ume da omađija gledaoce. Ne mislim da je žrtva, koristila je svoje dete u svemu. Kad ne uđe u rijaliti mod, ume da bude jako dobar drug. Šaljem Aneli, ostavljam Janjuša - kazao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci znaju moj odnos sa Aneli, ona je za mene najbolja i najdivnija. Zna da ne treba da se blamira i ponižava. Podržavala sam vezu sa Janjušem. On je mene najstrašnije vređao. Prema meni je ispao jako loš. Mislim da je zavidan i da se takmiči sa Aneli. Ima i dobru stranu, nesebičan je. Ostavljam Aneli, šaljem Janjuša - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Autor: I.S.