AKTUELNO

Iskreno!

Darkov naredni sagovornik u Šiša baru je Anđelo Ranković. On je progovorio o sujeti ukućana kako se bliži finale, dotakao se Matore koja ih konstantno provocira, pa nazvao Danku nesrećnom osobom, koja nema zanimanje, pa je duboko isfrustrirana.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo, kada pričamo o tvojim odnosima u kući nikad gore?
Tako je, bliži se kraj i onda su se mnogi popalili, pogotovo oni koji su ugroženi, željni su svi plasmana i onda smo im trnu u oku Anita i ja, šta da radim to je njihov problem -rekao je Anđelo.
A šta je Matorin problem, stalnovas provocira?
ja ne znam šta još može da joj padne na pamet, njen cilj je da što više oblati mene i Anitu i da baci ljagu na nas ali to su samo njeni pokušaji jer ne mogu to da urade. Šta da kažem,spreman sam i ja i Anita, skupila je snage i sad dodaje gas. Pokušava da napravi nešto od nas što nismo. Mene gledaoci možda nisu gledali ranije neki ali se o meni sve zna jer sam ja ovde sezonama, ja se sa njom nisam video mnogo puta,možda sve ukupno deset puta da bi ona mene bolje znala od nekog da ko me gleda stalno. Ona ne može da podnese da imam normalnu devojku i da joj ukazujem na greške, smeta joj jer ne može da podnese da je nešto vezano sa mnom bolje. Smeta joj što će mnogi ljudi pohvaliti mene i Anitinu promenu, može ona da priča šta hoće, gledaoci su ti koji daju zaključak i procenu o svima nama.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je stavila na kocku odnos sa Đedovićem? -pitao je Darko.
Ona ne može da koristi više Đedovića da priča o nama zato jo to toliko smeta,ona zna da neće dobiti provatnu reakciju od njega. Ja nikada ne pričam sa Đedovićem o stvarima koje se tiču nje zato se on više druži sa mnom. Ona tako uvlači ljude u sve ali ja verujem da je ona provukla nešto par puta i da se đedoviću to nije svidelo. Ako je odrukala Sanju i njenu najveću tajnu kako nije drukara -rekao je Anđelo.
Šta se dešava ovih dana sa Dankom, stalno ste u nekim sukobima? -pitao je Darko.
Ona nije normalna devojka, jako je nesrećna, pitanje je da li je bila sa Troickim zajedno ili u kombinaciji, možda par puta, ona nije ostvarena, niti ima neko zanimanje, ne znam ni čime se bavi. Jako je zavidna osoba i vidi se po njoj da je jako nesrećna, govori da će da nas čeka u Kraljevu i da nas rešeta. Ja odlično znam kako se ona osmehivala kad sam ušao u kuću ali ja imam profil devojke sa kojim mogu da budem, tako da ne želim ni jedan kontakt sa njom -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š