AKTUELNO

Oplela!

Darkov naredni sagovornik u Šiša baru je Miljana Kulić. Ona je progovorila osvojim brutalnim sukobima sa Zolom, otkrila da mu je ponudila kompromis ali da on nastavlja da se svađa sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, danima traje igranka bez prestanka jer Zola se vratio? Zbog čega toliko ratuje? -pitao je Darko
Namerno sam se našminkala da se na silu oraspoložim jer se jako loše osećam i pokušaću da se dignem. On je mene poljubio ispod prekrivača, on se igra i vrhunski je manipulator, rekao je da ga ja molim da mu pušim ku*ac, to je poniženje za ženu i majku. Onda je krenuo sutradan da traži upaljač i cigaretu od Ivana Marinkovića sa kojim sam ja u najgorem sukobu i koji mi je govorio da će da mi dođe na sahranu. Zamisli sad da je on dobar sa njim, ja nisam mogla to da istrpim i znao je da mi je to slaba tačka. Tera mi inat za sve, on se zakleo u majku da se ne igra sa mnom i ja sam mu rekla da se zakunuo, on odma kaže da sam mu vređala majku -rekla je Miljana.
Ti si mu čak i ponudila razgovor?
Jesam i on je odma počeo da se dere, svoje nezadovoljstvo ispoljava na meni, govori mi da je u depresiji i da nema volju ni za čim.On sve najgore izvlači iz mene i rekla sam mu da mi skinu honorar da mu kupe stvari, on je rekao da mi je džabe sve da me neće je*ati -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je to bilo sa Darjanom večeras,ponovo ga juriš? -pitao je Darko.
Ma ja sam se zezala sa Darjanom da vidim njegovu reakciju ali nije reagovao uopšte tako da kad kažem, on me je polio urinom sinoć kako bi otišao u zatvor i ja sam uskočila u bazen jer sam se toliko razočarala i u sebe i u njega -dodala je Miljana.
Kako komentarišeš odnos Aneli i Janjuša? -pitao je Darko.
Ljubomoran, posesivan, roršavi koji gleda u svima korist. Juče je gledao kao pi*ka i smejao se kad su joj elitari govorili svašta, meni je žao iz odnosa sa Alibabom i da je najgora nije zaslužila onakve stvari da joj Asmin izgovori, volela bih da večeras Aneli dogura do 90 posto, da mu pokaže gde mu je mesto -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š