AKTUELNO

Žustro!

U toku je podela budžeta Milene Kačavende. Ona je uzdigla Maju Marinković do nebesa nazvavši je velikim borcem od koga se svi peru, te pohvalila Danku Grujić i Stefani.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet Pablito , mislim da si top momak i da si deo Elite, drago mi je da šibaš muzičku karijeru, sjajan si sa svojim kvalitetima i tebe bih uvek rado videla -rekla je Kačavenda.
Mićko smatram da si inteligentan i da si doktor rijalitija, samo mi nije jasno kako sve ne izbaciš iz paba, za tebe srednji budžet -dodala je Kačavenda.
Danka, žao mi je što si se kasno probudila ali se dobro držiš, jasno je da te svi napadaju sad ovde, mogu da tolerišem da si uspavana ali mislim da si se preračunala kad si ušla jer si htela da se odvojiš od spoljnjeg sveta ali skontaš da je ovo sve mašina. Ne dozvoli da ti vređaju porodicu, drži se do kraja, smatram da si sa Mićom napravila grešku jer ste se posvađali ali se opet vraćate u pab -dodala je Kačavenda.
Stefani, nasmejana si i duhovita, svoje kvalitete nisi iznela ovde, smatram da si ušla u porešan odnos, ne treba tebi niko,više puta sam se iznenadila kad sam pričala sa tobom o životu, ono što sam tiobećala za Lazinu školu to stoji jer si ipak iz višečlane porodice -rekla je kuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Darjane o tebi nemam nikakvo mišljenje, pokazao si da si jeziv, ušao si kao lažni muž, ja znam sve o tvom ljubavnom životu i mogu ti reći da se stalno foliraš -dodala je Kačavenda.
Ti si jedna zgodna i interesantna žena, ne mogu ni mama ni tata da ti kažu šta da radiš, samo drži svoj nivo, tvoj i moj odnos se nisu promenili -dodala je Kačavenda.
Ja smatram da si ti Stanislave pogrešno procenjen, vedar si i nesmejan,imaš spartanski duh i zaista ništa loše nemam da kažem o tebi -dodala je kuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š