AKTUELNO

Haos!

U toku je Radio 'Amnezija'. Vaši domaćini su Marko Janjušević Janjuš i Milena Kačavenda. Njihovi sledeći gosti su Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo. One su prokomentarisali situaciju sa Lukom Majčicom oko cigareta koje je dao Anđeli, nakon čega je on ušao u radio, te ušao u žestok sukob sa Bojanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema nam gosta izgleda ne želi da dođe. Takođe i Matora ne želi da dolazi, verovatno će večeras to sve da se rasčisti što se tiče dolaska Anitine majke -rekao je Janjuš.
Možda bi mogli da pozovemo Majčicu pošto je Bojana rekla da čeka klipove da vidi za one cigarete da li je Anđela uzela. Evo ih ove dve, šta imate da kažete povodom situacije sa Majčicom? -pitala je Kačavenda.
S obzirom na to da proganja i mene i Anđelu već 9 meseci ovde i konstantno prilazi Anđeli kad nismo u dobrim odnosima, dečko je bolestan i pravi priču top za rijaliti. Mora da shvati da je Anđeli blam što je bila sa njim -rekla je Bojana.
Ma šta smo bili možda dve nedelje u vezi -rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislite da je on namerno stavio cigare? -pitao je Janjuš.
Naravno, možeš i ti Janjuše da potvrdiš da sam ćutala sve vreme dok mi se obraćao -rekla je Anđela.
Ja ne znam šta je sa dečkom, on meni nije nikakva pretnja, on je jedna sitna mala gnjida koja radi namerno neke stvari, koristi pederske fore i mene to nikako ne može da ugrozi. Jedino mi je bitno da li me je Anđela slagala -rekla je Bojana.
Ona je stajala ucveljena i ja sam joj ostavio dve cigare na krevet, tad sam otišao i kad sam se vratio video sam da nema cigareta, ja ne znam šta se desilo sa tim. Ja imam kulturu i sasvim se normalno ponašam -rekao je Majčica.
Ma kakvu kulturu ti imaš majmune jedan, glup si kao ku*ac imaš samo dve prosto proširene rečenice koje vrtiš u krug, ona tebi ne želi da se obraća, objasni zašto joj prilaziš -rekla je Bojana.
Mani ne može Bog zabraniti da li ću se ja nekome javiti, evo ako ne želi ja ću joj namerno prilaziti, ti si joj rezerva, ja sam prvi bio sa njom

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.