AKTUELNO

Dokazali da se vole!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka', voditeljka Ivana Šopić tu je ove noći da raskrinka učesnike do srži. Na video snimku prikazana je svađa Anite Stanojlović i Anđela Rankovića.

Ovo je dan posle izoalcije i svega, sklopili smo neki dogovor, ali je on sutra bio nervozan. Ja sam izljubomorisala zbog ovih ljudi, jer su mi se odmah nakačili. Ja mu nisam ljubomorisala, ali postupak mi je bio katastrofa. Ne zaslužuje da ga vređam, poštuje me kao što nijedna osoba nije ovde za 7 sezona - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to osetio ljudski, Maja je meni htela nešto da kaže, ona nije ništa rekla. U tom trenutku stoji ispred mene devojka koja me gleda izebzumljeno, šta da radim, ona je ostala sa ocem i ona uvek nađe utehu u muškom. Ja sam to tako osetio, ali ja sam i rekao Aniti da je ona dala povoda. Imala je prava da mi zameri, imala je. Ja sam tako osetio, želeo sam da dokažem Aniti da sam takav i da mora da poznaje mene da sam ja tako osetio ljudski - rekao je Anđelo.
Mislim da je hteo da stavi Maji bulji na lavabo i da je iz*ebe, a kad je naišla Anita, on se predomislio - rekao je Đedović.
Ja sam bila izbezumljena, ali ja razumem Anitu. Ja bih isto odreagovala, ali Anđelo stvarno nije imao nijednog trenutka neku nameru. - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam kako on može da se ponaša kao da se ništa nije desilo. Kad je Milena rekla da će Anđelo ići sa Majom u izolaciju ona je počela da plače. Probudili su me pet puta jer je ona njemu prebacivala Maju, ona je toliko ljubomorna - rekla je Lejdi Di.
To nisu promene, to je prikirvanje. Ona je shvatila da je on iznad nje, njoj smeta što joj dečko sedi na garnituri, evo i ona sad sedi. Ona se nije promenila. On nju kada bi ostavio, ona bi ovde pravila haos - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana i Matora pričaju da ja vodim našu vezu, pa to bi i trebalo tako da bude s obzirom da sam ja muško i da sam stariji deset godina - rekao je Anđelo.
Matora je prihvatila Anitu kakva jeste, a on ne može da prihvati njenu prirodu - rekla je Bojana.
Oni što više njih pokušavaju da razdvoje, oni se sve više vežu jedno za drugo. Ovde savete daje Bojana, vidimo njenu vezu, rastura porodicu, Matorine veze smo videli i dovela je do ovde. Jedini ko je merodavan je glas naroda.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.