AKTUELNO

Žustro!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnja voditeljka je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da ozbiljno razdrma kavez ukućanima svojim intrigantnim pitanjima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada da je Miona razočarala Stanislava time što je imala odnose i da ti likuješ zbog toga? -pitao je Darko.
To je aposlutna glupost, mogu tako da gledaju, ja znam šta je u mom slučaju ispravno. Nisam ni ja fer o mojoj porodici, jer ja ne razmišljam toliko o njima, oboje ako priređujemo to radimo zajedno, imamo u srcu naše roditelje i to je neosporno, itekako sam i ja počeo da razmišljam o njima ali oni ne mogu da ugroze moju vezu, pitamo se samo nas dvoje. Naš intimni odnos je sastavni deo jedne veze, ne treba za to da se pitaju njeni roditelji, ja ostajem sa tobom u odnosu kako šta god da se desi -rekao je Ša.
Ti se mesecima žališ zato što te ona vređa, mnogi se pitaju imaš li ti neki prag tolerancije? -pitao je Darko.
I ja sam nečije dete. Moja Ljilja je jako slaba na neke stvari, ja što mogu da pojedem tu ženu ne može niko. Ja sam ti jako čudan lik ali sam kao otvorena knjiga, ja kad zapalim iz odnosa, umrem i sahranim sebe ali se više ne vraćam u taj odnos -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde nemoj sad da pričaš o umiranju, uključi malo mozak -rekla je Miona.
Eto vidiš kako ona mene kanali stalno, rekao sam da imam prag tolerancije ali neke stvari ne mogu da se tolerišu. Ona je popustila i unormaljuje se ali opet postoje neke stvari koje me izluđuju kod nje i koje mora da ispravlja -rekao je Ša.
Mnogi pitaju kako da te drugi cene kad ti ne ceniš sebe samog?
To si u pravu, ja pokušavam da se promenim i koliko god teško bilo meni ili njoj mora da postoji kompromis, ja sam joj rekao ako se mučiš bolje da se raziđemo, ja sam isto od krvi i mesa i imam neke principe. Ovo je najbolji rijaliti igrač koji je postojao, ona meni za novu godinu kaže kad je blejala sa onim likom e pa tad sam ja razmišljala, kao da se ispeglala sa njim bilo bi opravdano jer tad nismo bili u odnosu -dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š