AKTUELNO

Udara najniže!

U toku je emisija 'Pitanja novinara', voditelj i novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević porazgovarao je sa Mionom Jovanović koja je progovorila o odnosu sa Ša.

Miona pričali so o čaši, rekla si da se puni i puni vodom, sada nakon priznanja za se*s dokle je stigla ta voda? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad smo prešli na bokal. Dve trećine bokala je napunjeno - rekla je Miona.
Miona kako se kao devojka osećaš dok tvoj dečko priča u pet popodne o se*su - rekaoje d
Katastrofalno, to nije bila tema. Zaista, potez očajnika je to bio - rekla je Miona.
Zbog čega je Ša bo očajnik? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa čim je to uradio, jeste. On zna da je to meni bilo najgore, zna kako sam reagovala na svako aludiranje. Moja reackija nije ništa novo zbog njega. Nije razmišljao kako će mene ukanaliti, već da sebe uzdigne - rekla je Miona.
Da li te nervira što Ša ne shvata ozbiljnost situacije? Kako misliš da tvoji shvataju i gledaju na ovo - upitao je Darko.
To što on kaže izvini, to kaže da bih ja čula. Čisto reda radi. Svakako imaju užasno mišljenje o odnosu, sad nakon ovog tek. Sve mi je jasno, nikad neće biti za to - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega si uverena u to da je Nenad tu istinu izgovorio samo iz razloga jer ga pucaju kompleksi zbog Stanislava? - upitao je Darko.
Zato što je njemu sve zbog Stanislava, uvek mi je pričao i sve povezivao sa Stanislavom. Hteo je samo da dokaže Stanislavu da nije u dečijoj vezi, to mu je bilo bitnije, on o meni ništa nije razmišljao - rekla je Miona.

Detaqljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.