AKTUELNO

Šok!

Nakon kraće reklamne pauze, voditelj Milan Milošević se vratio u Belu kuću, kako bi se nastavile ''Nominacije''. Jovana Tomić Matora odlučila je da govor o jednom od nominovanih, Anđelu Rankoviću nastavi gde je stala, prilikom čega mu je uputila žestoke uvrede.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam još par stvari da kažem. Neki govore da sam se tek sad probudila i krenula da vređam Anđela. Kako da ne budem gnevna? Mesecima Anita i on pokušavaju da me ocrne. Istina je da sam tokom svađe sa njih dvoje rekla svašta, ali on je meni svašta isto tako izvređaju. Misliš da si uspešan momak, a tebi podrška govori šta da radiš i kako da se ponašaš. Vređao si ljude na razne načine. U jednoj situaciji si ispao težak go*nar. Vređao si Ivana Marinkovića i pretio mu, pa si lagao da nisi. Anita i Matoro prate svaki moj korak. Ovo ti je najgore učešće u rijalitiju do sad, veruj mi. Sve sam do sad mogla da razumem, ali ovo mi nikako nije jasno. Ti si jedna obična osoba napolju, dečko koji izlazi i pije. Imaš svoje druigare, koji su poročni, što su oni drugačiji od učesnika ovde? Da mene nema, ti bi bio go ku*ac - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj samo da zaboraviš da si ti ovde prvi put ušao posle tebe i ispratio te isto tako - dodao je Anđelo.
Za mene si jedan prevarant i folirant. Ti si prava ljudska ljiga i u duši pe*erčina - kazala je Matora, pa se osvrnula na Maju:
Ne mogu da razumem da si pre neki dan tražila od Aneli savet. Ja te jako gotivim, ali imaš neke postupke koji mi nisu jasni. Ostavljam Maju, naravno - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.