AKTUELNO

Nije se libio da iskaže svoj stav!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Urošu Staniću kako bi nominovao između Maje Marinković i Anđela Rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo je dobar dečko, čovek i prijatelj. Obrazovan je i kultiran. Dopada mi se jer promoviše kulturu, on je pravi primer omladini. Jako je pedantan i uporan. Bori se za sebe, na svim poljima je uspešan. Stao je uz mene kad swe Bojana raspravljala sa mnom. Na tome sam mu jako zahvalan. Nemam loše mišljenje o njemu, čak ni manu jednu ne mogu da mu nabrojim - kazao je Uroš.
Maja je jedna jako zla, pokvarena i sujetna osoba. Pokazala je u par navrata da je loš čovek. Otela je muža Aleksandri Subotić. Nije se polazala kao dobar čovek. Ni u partnerskim odnosima nije dobra. Svakog partnera je uništila. Ona je i jedna veliki cinkara, sve svoje partnere je cinkarila. Stanija joj je nekakva drugarica, a bila je sa njenim bivšim Markom Markovićem. Maja ne mari ni za žene, jer spava sa oženjenim ljudima - rekao je Uroš.
Anđelo je fin, dobar i kulturan. O njemu sve najlapše. O Maji sve najgore. Poznata je po tome što je razvodila muževe od žena. Iskoriste te kao krpu, pa te šutnu. Nju šaljem, Anđela ostavljam - kazala je Miona.
Miona je moj fan, molila me je da se slikamo u jednom kafiću kad smo se sreće. Ona mi morališe, a zapravo je i ona ljubavnica. Ima energiju grobljanske pevačice, žao mi je što je Stanislav rekao da si ko krava u krevetu - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.