AKTUELNO

Raskrinkavanje!

U toku je anketa u Beloj kući. Učesnici biraju tri osobe koje imaju najviše mana. Slađa Lazić je dobila reč.

Prvo mesto je Ivan Marinković. On je meni pisao na Instagramu, hteo je da me je*e, ali Slađa ne može da bude sa takvom budalom. Ja sam moralna gromadina, a to što se tiče Ivana Marinkovića, vidimo kako se ponaša prema svojoj ženi. Na drugom mestu je Bojana jedna bolesnica,

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše mana imaju Slađa, Danka i Žana - rekla je Teodora.
Na prvom mestu ja ću navesti Danku, ona ovdee najsujetnija, najzlobnija, najzavidnija. Jedina devojka koja je totalno neostvarena, pod broj dva Milena Kačavenda i Matora - rekao je Bebica.
Prvo mesto je Uroš Stanić, druga osoba je Danka, ljubpmorna i sujetna, kao i agresivna, treća osoba je Bebica koji me takođe vređa u nekim momentima - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Sneža, nije izjavila Darijanu saučešće, druga osoba je Uroš Stanić, treća osoba je Danka - rekao je Ša.
Luka Majčica na prvom mestu, na drugom mestu je Sneža Kušadasi i na trećem mestu je Uroš Stanić, bezobrazan je baca tuđe stvari i to je to - rekla je Sneža.
Prva osoba Ša, on nema ni stav ni karakter, moraš da budeš svestan ko si i šta si, druga osoba Jovana Cvijanović, nema ni stav ni karkter i treća osoba će biit Bebica - rekao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela, Bojana i Sneža jer su ljubomore, zavidne i nasilne - rekao je Luka Majčica.
Na prvom i drugom mestu su Ivan i Jelena i na trećem mestu Sneža, pokazala je da je isfrustrirana osiba koja je zavidna - rekao je Lakić.
Darijan koji je mene namerno startovao da ga rešim svih svojih problema, imam poruke i srca na Instagramu. Ne zanima me aposlutno, ja za koga volim ja za njega ginem, takvo zlo ja nisam srela u životu. Drugo i treće mesto su Marinkovići i naravno osoba koja je najveće zlo Bojana - rekla je Sneža.
Je*em ti mater - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.