AKTUELNO

Ne mogu da proneđu zajedničk jezik!

Voditelj Milan Milošević u emisiji "Pretres nedelje" prozivao je Milenu Kačavendu da prokomentariše odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, kao i problemime zbog kojih se danima unazad svađaju.

Bilo bi realno da ga šutne, ovo nikad nisam videla. Specifično je otkako su Maja i Stanislav raskinuli. Meni se Stanislav sviđa od samog početka. Miona je sa Ša nesrećna i tačka, a on se upljuva živ da nam pokaže da je to ljubav. Prvi put sam pre dva dana rekla da mi sve postalje sumnjivo i da mi Stanislav nije jasan. Ja sam se složila da bih njemu skinula glavu da je izneo stvari koje je izneo - govorila je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi ljudima bilo jasnije ako je ostavim? - pitao je Ša.
Ispao si ti rijaliti igrač, sve vreme tebe zanima šta bi ljudi - vikala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona bi bila duplo zlo da te ostavi, znam ja u šestici kako je bilo kad je ulazila prevarena žena. Stasnislav je rekao da je prežvakao, ali ne verujem, ne gase se emocije na dugme. Oboje su rekli da bi prešli preko prevare - nastavila je Kačavenda.
Miona, je l' bi tebi bilo lakše da se ja sklonim? Ona bi bila čista kad bih ja otišao. Ovo nije logično, ona mene tera na sr*nje, a onda priča kako me čupa - dodao je reper.
Ima li bilo šta lepo u vašem odnosu? - pitao je Milan.
Mi smo u žurku naj*beli - poručila je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.  

Autor: A. N.