AKTUELNO

Ovo su svi čekali da čuju!

Voditelj Milan Milošević tokom emisije "Pretres nedelje" pokrenuo je temu o krahu prijateljstva Marka Đedovića i Jovane Tomić Matore. On je obelodanio sve što se desilo među njima i jasno stvario do znanja da zbog nje Aniti Stanojlović i Anđelu Rankoviću neće okrenuti leđa.

Ja znam da se Matoroj ne sviđa moje druženje sa Anđelom i Anitom, ali ona to mora sama sa sobom da prevaziđe i sažvaće. Ja nisam na te stvari nikad u životu obraćao pažnju. Matoroj da nije dobro, ona bi došla da priča sa mnom, ali teme ne bi bile k*rva i ološ. Sa mnom nema priče o tome, može samo o situaciji koja se dogodila - govorio je Đedović.
Milena i ti se konstatovali da se distancirala od tebe i nje, da je počela sama da kupuje hranu i pere veš i da je rekla Mileni: "Neću da trtljaš Đedoviću" - dodao je Milan.
Sve ovo sam je sinoć pitao i ona je meni to ispričala. Ona je imala objašnjenje za svaku situaciju, da li tako oseća ili priča to ona mora da kaže. Ja sam siguran da će Matora imati priliku da se uveri da su sve stvari budalaštine i kad izađe da će da vidi da je bila u zabludi da ja bilo šta znam od toga (Matea Car). Ja verujem da narod te stvari napolju već zna - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li Matora ima neke veze sa Bojaninom iznošeljem da je Anđelo zaljubljen u tebe? - pitao je voditelj.
Ja kad sam pitao ona je rekla da je u besu izmislila i da ništa od toga nije istina - rekao je Marko.
Ja se ne hvalim, ali svi odlično to znaju i Matora je rekla da je sve to izmislila u trenutku besa - dodao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.