AKTUELNO

Prelepa saznanja!

U toku je radio 'Amnezija'. Vaši današnji domaćini su Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš. Njihov prvi gost je Aneli Ahmić. Ona je otkrila termin porođaja, te je zajedno sa Janjušem saopštila planove za njihov zajednički život.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas imamo i animatora, ja ne znam ni da li je ovo pravi čovek ili je statua? -pitao je Janjuš.
Ja mislim da je pravi čovek čim je uzeo bananu od koleginice Lejdi -rekla je Kačavenda.
Šta imaš novo Aneli, jutros si bila kod lekara? -pitala je Kačavenda.
Sve je okej, beba je jako mala, računa se kao šesta nedelja, mesec i po dana, vadila sam krv i sve što je potrebno, opet ću uskoro ići. Meni je jako drago, stvarno volim decu i bebe i taman kad se rodi nova beba imaću novu malu bebu, tako da mi je drago ali zbunjena sam i razmišljam kako će svi to prihvatiti, da li će Nora to prihvatiti. Eto desilo se i šta da kažem -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Termin bi trebao da bude u februaru jel tako? -pitala je kuma.
Da Nora je rođena 19. februara i ova beba bi trebala da bude, tako sam i u prvoj trudnoći osećala tako i sad, mislim da će biti muško. Kopka me šta kaže moja familija, bilo bi mi lakše da se slažu sa tim, nema potrebe da se nerviraju, ja njega volim i ne treba da se sekiraju. Kad pogledaš sve druge stvari ovo je najlepše što se desilo, imali smo svađe tako da smo se sad malo smirili i trebalo bi da bude sve okej -rekla je Aneli.
Janjuše kako se ti osećaš nakon saznanja? -pitala je kuma.
Kako smo krenuli ka hotelu ja sam bio ljut i vređao sam je, onako sam bio sav nervozan i dobili smo prvi put da je pokazalo dve crte, ja nisam verovao, mislio sam da je Milan namestio. Onda sam rekao da hoću da vidim opet jer to nikad nisam gledao, niti sam video taj test kako izgleda. Ja sam sa njom to hteo i eto desilo se. Meni je samo bitna Kruna i da li će shvatiti da mi je sve na svetu i da imam još petoro dece ona mi je prvenac i jako mi je bitno kako će se nastaviti njeno ponašanje prema meni
Kakav je plan za život napolje?
Sad sam računao koliko će mi trebati mesečno za troškove, snaći ću se i raditi, ja sam joj rekao da možemo jedino u Beogradu da živimo a planove ostale ćemo praviti letos kad odmorimo mozak. Jedini plan je da se više nećemo svađati i niko ne može razumeti ovaj prostor i šta se sve dešava ovde tako da ćemo sputiti loptu, kako ovde tako i napolju -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š