AKTUELNO

Ne prestaju da ratuju!

U toku je radio 'Amnezija'. Vaši današnji domaćini su Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš. Njihov naredni gost je Ivan Marinković. Progovorio je o proteklim sukobima sa Žanom Omniom.

Ja sam ovo očekivao, Jelena je lepo rekla. Ljudi koji mene ne podnose, ne podnose automatski i Jelenu. Ne mogu da podnesem Žanu kao komentatora, užasna je. Čak je i Milena rekla da Žana ne postupa lepo. Bolesno je opsednuta mnome i Jelenom. Milena i Žana počele su prve sa pretnjama. Na prvi kontakt sa Jelenom stavila je kragnu i rekla je da me čeka na sudu. Na Milenine pretnje sam oguglao. Žana je govorila da su Jeleni stavljali heklice u matericu, ja sam rekao da su joj gurali prste u polni organ, jer sam bio svedok toga - rekao je Ivan.
Da se čuje sad i druga strana. Izneću svoje mišljenje o ovom ljudskom otpadu. Uzeću ovu bananu, ostaviću koru - rekla je Žana.
Kora od banane je uličarska fora, nabijem na k*rac ovu raspalu, plastičnu budalu. Je l' treba da se plašim za svoju kuću u Dalmatinskoj - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušam indirektne pretnje i gluposti ove budale - dodala je Žana.
Zaboravio si da mi je rečeno da je Đedović savetovao ostale da iznose informacije o nama napolju - rekla je Jelena.
Želim da odem u policiju, kao što je Žana otišla, za sve višemesečne pretnje. Pominjala mi je i da se pazim na rampi - kazao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nosite se u p*čku materinu i vi i svađe - rekao je Janjuš.
Žena nam preti non-stop. Da mi preti neko kao što je ona, neko kome su prijatelji kriminalci - rekao je Marinković.
Pustite pesmu, čovek samo uzima reklamu 45 minuta - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.S.