AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Dušica Jakovljević podigla je Aneli Ahmić, kako bi sa njom porazgovarala o njenim odlukama koje je, možda, donela brzopleto u životu.

Da li si donela neku brzopletu odluku u životu i koju - pročitala je Dušica pitanje.
Kod mene su sve odluke bile brzoplete, sada kada bih počela da nabrajam...Sve su uglavnom bile loše. To mi je najbolnija i najgora stvar koju sam napravila - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Koja brzopleta odluka te je najviše koštala u životu - pročitala je Dušica pitanje.
Pa ova poslednja, nadam se da me neće i ova koštati toga - rekla je Ahmićeva.
Da li postoji nešto dobro ili loše što ste učinili u životu, a da ostaćete posledice koje je to ostavilo - pročitala je Dušica pitanje.
Na primer, ono što sam prvo rekla, ostavilo mi je strah, non-stop u glavi, razmišljanja, mnoge loše stvari su se desile. Svaki dan mi nekada prođe kroz glavu taj momenat, tu ima ceo film, ne samo slika, a dobro što se desilo je dete. Naravno da se ne kajem ni zbog čega, jer mi je u tom momentu bilo lepo - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica je potom porazgovarala sa Majom Marinković.

Koja brzopleta odluka te je najviše koštala u životu - pročitala je Dušica pitanje.
Odnos sa Janjušem i ne ponovilo se nikada. Poželela sam im od srca svu sreću, jer kada se to desi, zaboravlja se sve ružno. Nemam potrabu da uputim ružnu reč ili nešto, devojka je trudna. Mislim da sam pogrešila jer je oženjen, a ja sam se zaljubila i volela ga - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.