AKTUELNO

Sumnja u njihovu ljubav!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca' voditelj Milan Milošević dao je reč Miljani Kulić kako bi progovorila o odnosu Nenada Aleksića Ša i Miona Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da očekujemo taj ponedeljak i da će doći njena baka Milica. Ja sam ga pitala kako će da reaguje kad dođe baka Milica on je rekao baš me briga, a posle dodao i za moju i za njenu porodicu. On ovde priča šta ga je ona uvredila, a ne priča koliko on nju vređa. Ako mu kaže u afektu mrš, nema potrebe da se pravi tolika drama i ja kad vidim to napadnem Mionu ni krivu ni dužnu. Ona će biti do kraja rijalitija sa njim, ali kada izađe otkačiće se od tvog odnosa. Miona podsvesno zna da ova veza nije dobra, ali on i njegova porodica trebaju biti ponosni što se nije disksvalifikovao. Kako se neko ponaša prema njemu tako i treba on - rekla je Miljana.
Jel Darijan izazvao to u tebi da mu gurš metlu u du*e? - upitao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Tema nismo ja i Darijan nego ti i Miona. Jasno je da Miona i dalje voli Stanislava, ne može niko da me ubedi da to nije tako- rekla je Miljana.
Zavisi kolika je granica tolerancije između njih dvoje. Mislim da su ovde stvari jasne, Miona je rekla jedno u besu, a drugo sada. Ja mislim da baš misli to u afetku kad kaže. Ne znam koliko će još da trpe njih dvoje, mislim da Miona neće ostati sa Nenadom. Roditelji će njoj opaliti šamar realnosti, meni je danas rekao da što više pokušavaju da ih razdvoje oni su sve jači i jači. Ono što kažu u svađama, oni to misle. Miona je precizna i jasna šta misli - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.