AKTUELNO

Provalio je!

Naredno pitanje u emisiji ''Pitanja gledalaca'' voditelj Milan Milošević postavio je Mioni Jovanović.

Miona, Ša konstantno govori kako ti njega vređaš i ponižavaš, a onda on iznese da ste bili intimni. Da li je on taj koji želi da ti budeš najgora - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da on misli da sam ja najveći folirant rijalitija, ali ne znam šta da kažem. Nema šanse nas dvoje da se skontamo, on ima svoje viđenje, ja svoje. Možemo samo u raspravu da uđemo - rekla je Miona,
Ja imam jednu perepciju, ona drugu. Možda sam ja predugo ovde i neke stavri vidim pravim očima, a možda i ne. Možda ona neke stvari vidi pravo, a možda i ne. Kada se neke stvari izgovore sa strane, mislim da ne kaže na pravi način. U besu kada kažem neke stvari ne znam zašto, ali ja to posle zaboravim. Ja sam za to da u Elitu uđu roditelji Elitara, pa svi roditelji naši koji su nam zamerali sve i svašta da uđu ovde, a mi da budemo ti koji ćemo da ih kritikujemo. Mi za neke stvari ne možemo da se skontamo - rekao je Ša

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde nije tema njihove rasprave, nego tema njihovog se*sa. Ja sam je pitao kako može bilo ko da joj veruje za bilo kakvu emociju, ako tako uverljivo laže za se*s - rekao je Đedović.
Ma gde, svi su me provalili - rekla je Miona.
Ne, ne to tek psolednje dve nedelje. Pre toga je tako zdušno branila kao ja se*s nikada, Bože sačuvaj. Svima nam je dala za pravo da mislimo da laže i za sve ostalo. Ona je rekla Ša da mu je ona dala za pravo da priča neke stvari. Ja da nisam znao da su imali se*s ja bih poverova u njenu priču - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mogla da lažem i teram tu priču do kraja - rekla je Miona.
Zašto onda ne možeš da teraš priču sa Stanislavom. Svi upoređuju tvoje laganje za se*s i odnos sa bivšim - rekao je Đedović.
Mnogi misle da je Ša nagovorio Mionu da laže da je imala se*s - rekao je Milan.
Ja večito ispadam neki nasilnik, ja svim ljudima šaljem ljubav - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.