AKTUELNO

Ne može više da trpi!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Danas nastavljamo sa iznošenjem intrigantnih pitanja koja su postavljali dragi gledaoci. Jovana Tomić Matora više ne može da trpi negativna pitanja naroda, odlučila da se posle rijaltija posveti religiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Matoru: Ti i Anita ste bili tri meseca u braku, do kad ćemo slušati tvoju dramaturgiju? -pitala je voditejka.
Poenta priče je što to nije moja dramaturgija već borba za ljubav, ja umem da volim i to je to. Osećam nepravdu i bes bez obzira na pitanja, ja radim kako mislim ne vodim se narodom, jer bih ja ućutala -rekla je Matora.
Odgovori na pitanje mangulice, tvoja sujeta je prevazišla sve -rekla je Miljana.
Ja ću da odem u manastir da se očistim od zlobe ove ovde i zamoliću moje roditelje da mi ponesi kacigu da me ljudi ne bi gađali paradajzem. Ja prosto ulazim u raspravu sa njima nije to vraćanje na brak nego neke naše neraščišćene stvari, jel ja treba da ćutim kad oni pričaju o meni -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona previše drami i pravi od sebe žrtvu, itekako je htela da se pokaže tako u narodu ali kad je videla da joj ne ide sujeta joj je proradila -rekao je Anđelo.
Bla, bla, bla , moraš ono tvoje da skupiš pljuvaču, pošaljite još pitanja neviđena armijo Anđelu i namestite mu kako treba da se ponaša jer ne može sam da donosi odluke
Meni je to lakrdija od braka bila, s obzirom na brzinu kako se to desilo -rekao je Anđelo.
Jel tebe boli što ti je devojka biseksualka i bila je u braku sa ženom ili ti voliš to, ipak bih rekao da je ovo drugo -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š