AKTUELNO

Žestoko!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Lepom Mići kako bi prokomentarisao video snimak na kom se Maja Marinković raspituje kod Zole da li Miona Jovanović ima šanse da se pomiri sa Stanislavom Krofakom.

Ja Maju poznajem godinama. Mora da shvati da ona treba da gleda da li Stanislava ona intresuje kao njegova ljubav ili bivša devojka, a ne kako je obučena. Ti pitaš da li ona ima šanse kod njega. Ako Stanislava ona ne intresuje, Maja treba sa time da se pomiri, a ona se ovim pričama ponižava. Zola od svoje bivše veze beži kao đavo od krsta, a drugima to predlaže - rekao je Mića.
Imam pravo da pitam, što da ne pitam?! - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, nek te Ivan pomiri sa njim...Ona traži savete tamo, pita za Mionu, a onda sada Miona najgora. Ako ona gleda Mionu ovako, čemu onda ovakva?! - rekao je Mića.
Maja nije sigurna, a što se tiče Stanislava, on ih je*e i ne vadi, ali onako fino. Oni misle da će se Stanislav i Miona pomiriti, i Zola i Maja, rekao je da ne misli da će ovde, pa je rekao da će možda i ovde, pratio sam klip pažljivo. Majin i Zolin stav je to da će se Miona i Stanislav pomiriti. Maja je stekla takav utisak, takav joj je utisak bio sve vreme dok su bili u vezi i ovde je samo borba dve Stanislavove bivše kako će koja kojoj da kaže. Maja priča da ju je blam da se raspravlja sa seljančicom koja ne zna da se obuče, Miona kaže da je blam da se raspravlja sa kur**elom - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je imala sa desetoricom ovde se**ualne odnose, ne znam, nisam brojala, ali zbog toga smo se svađale - rekla je Miona.
Stanislav jako pametno radi neke stvari, neka se njih svađaju ko ih je*e, svi komentarišu po kući na način kao Maja i Zola, samo Ša misli drugačije - rekao je Marko.
Baš smo danas komentarisali da na bazen dolazimo od marta meseca, Maja nije nesigurna samo zbog Mione. Apsolutno Stanislav ne misli da se meni sviđa, Maja mene pita da li je on popričao sa još jednom osobom. Ona kada se šminkala, ja sam joj rekla da dođe. Ja sam nju pozvala da dođe kod nas, pošto je bio pored mene, on je došao posle nas i pitao mene: "Da li je slobodno?", a bilo je pored mene - rekla je Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se da pita Maja svaki dan, ne samo tebe Slađo, nego i određene ljude, slažem se da je nesigurna u sebe, ali se slažem da si mogla ovo totalno drugačije. Mislim da ti se i dalje sviđa Stanislav, kao lik i kao osoba... - rekla je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.