AKTUELNO

Haos se ne zaustavlja!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Mileni Kačavendi, kako bi prokomentarisala aktuelno dešavanje oko Jovane Tomić Matore.

Samo da ti kažem, ja sam pokazala u rijalitiju da ja mogu da budem u odnosima sa određenim ljudima, da nisam tračarila, brčkala se i mešala. Što se tiče jedne stvari koje sam pričala sa Markom, nikada nisam prenela Matoroj, šta sam pričala sa Matorom, nisam prenela Marku. Nigde se nisam brčkala. Od prošlog ponedeljka, neka je bila priča za stolom, gde je Milan meni rekao da ja tamponiram, uslovno rečeno, između njih dvoje. Rekla sam Matoroj da ne dozvoli sebi da uđe u sukob sa Đedovićem...Ja sam rekla da je to moje mišljenje i moj stav, Matora se od tada jasno distancirala. Ako zajedno jedemo pet meseci, nije banalizovanje da dođeš i da uzmeš korpu. Mogla da je da kaže: "Status kvo", ona kaže da mi je rekla, nije. Rekla mi je: "Umrla Mileni mama", meni mama umrla drugog aprila, nije to neki izgovor, nisam ja mutava žena - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedini način da demantuješ nekoga je da ustaneš i da kažeš istinu, ja ustanem i kažeš istinu. Meni Milena kaže da ako kažem istinu, da nema šta - ubacila se Matora.
Ja sam ti rekla da radiš kako se osećaš. Ja sam te podržavala u tome da treba da uđeš u konflikt...Šta je bio Anđelo u pravu?! Kada je rekao da ima pravo da pecka i da provocira...Nećeš ništa da svališ na mene sada - rekla je Kačavenda.
Pominjete žrtve, ne zanimate me ni vi ni ostalo, sa Anđelom i Anitom nastavljam do kraja. Ja stvari pričam svesno i sve smem da pričam - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam ti rekla da treba da se braniš, zašto onda optužuješ bilo koga za stvari koje sama iznosiš...Nisam je ništa nameštala, nisam bila pokvarena - rekla je Milena.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.