AKTUELNO

Nastavlja po starom!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni video snimak na kom su učesnici imali priliku da vide kako Miona Jovanović posmatra Stanislava Krofaka bez majice.

Ja da vidim ispi**eo bih - rekao je Ša.
Iskreno ja sam video kao kada je bilo na debati - rekao je Terza.
Nismo se ni susreli pogledom, on je ovde izašao i pogledao desno levo - rekla je Miona.
Ti nameštaš (Terza) - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nameštam?! To je tvoje mišljenje o meni - rekao je Terza.
Miona i ja svaki dan pričamo o sunčanju - rekao je Ša.
Terza je prokomentarisao ono što je video i ono što je video pola kuće. Mi smo čuli da je dobila kupaći i onda joj je Ša rekao da neće to nositi - rekla je Milica.
Danas kada je Ša otišao kod Drveta, ona je izašla s vrata i gledala je non-stop tamo gde se Stanislav sunčao. Stanislav i kada pogleda, njega to ne intresuje, ona gleda non-stop i na žurki - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad te bude šutnula, pitaću te ja...Kada sam te branio, govorio si: "Bravo Terza". Cela kuća ti kaže da je gledala, ti govoriš da nije - rekao je Terza.
Svi su kao: "brat moj, brat moj", čekaju da kada mi izađemo da se raziđemo i onda njoj kao: "nije ti trebao onaj indijanac", samo da bi ga sta**li - rekao je Ša za Majčicu.
To za bazen mi nikada nije zabranio...Ja bih volela da vidim baku, ali bih je zamolila da me poštedi, jer se njenih komentara jako plašim - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.