AKTUELNO

Razočarala se?!

Slađa Poršelina prišla je krevetu Milene Kačavende te je sa njom podelila ono što je tišti, a vezano je za Maju Marinković.

Uvek na mene, što me povređuješ?! Ako ti mene ne gotiviš, kažeš...Ja sam Maji danas prišla da ide na bazen i da dođe kod nas, a onda kaže Đedoviću kako sam se ja trtila. Je l' ti mene ne podnosiš?! - rekla je Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako govoriš da drugi ovo i ono, nemoj da im daješ kadar, kako vi kažete - rekla je Kačavenda.
Ako smo se pomirile, bio konflikt u januaru, zašto imaš potrebu?! Ja nisam nikada ružnu reč za nju izgovorila, pa čak i kada se meni taj Stanislav prvi dopao, njemu se ona svidela, ja podržala. Ja, kunem ti se, volela bih da se pomire - rekla je Poršelina.
Ljudi polaze od sebe, ti si bila transparentna da ti se dopao. Nisi se mešala...Kad sam ja saznala dan pred ulazak za Roleks, od neke devojke koju sam jednom videla, ja sam bila šokirana - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih rekla nešto za nekoga, ne intresuje me, nije da ne smem, nego neću nisam takva...Ja sam Maju upoznala kao dobrog čoveka i zato me je povredila. Meni nije problem da budem tu, biću uvek tu. Zamisli da se ja tako stvarno ponašam?! - rekla je Poršelina.
To treba definitivno raspraviti - rekla je Milena.
Sada iskreno ne želim više ni da raspravim. Nije to, nego ako ti stvarno misliš da sam ja pokvarena i zla osoba, onda ne dođeš kod mene kada si u suzama. Nije u redu zbog mene - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.